Horoscop 13 februarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Banii pun pe jar o zodie. Frica te stăpânește
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Luna își continuă tranzitul în semnul Scorpionului. Venus se apropie de o conjuncție cu Neptun în semnul Peștilor. Primele zile ale săptămânii vor fi remarcate pentru multitudinea de emoții prezentate, tendința de a trece de la o extremă la alta, dar și pentru dorința noastră de a crede în povești. 

BERBEC

Pe de-o parte, vrei să stai mai în spate. Pe de altă parte, vrei să ieşi puţin în faţă. Vrei să îţi spui părerea, să fii prezent acolo, să fii luat în seamă. Ar fi bine să îi asculţi şi pe ceilalţi.

TAUR

Nu te încrede în nimeni şi nimic la locul de muncă. Fii mai circumspect pentru că e spre binele tău.

GEMENI

Ești mult mai obiectiv, concis, logic şi parcă ai aşa un pic de optimism în ceea ce priveşte viitorul apropiat.

RAC

Discuţiile despre bani te vor pune pe jar. Foarte multă nesiguranţă, foarte multă frică. Nu ar strica totuşi să nu te gândeşti la toate într-o zi.

LEU

Important este să cauţi o cale de comunicare cu partenerul, cu prietenii, cu rudele. Dacă stai în banca ta şi consideri că lumea trebuie să vină la tine, nu se va întâmpla acest lucru. Trebuie să te duci tu către ei.

FECIOARĂ 

Trebuie să fii cu ochii deschişi în ceea ce înseamnă zona relaţională, fie că eşti singur, fie că eşti într-o relaţie. Nu te încrede în poveşti!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Calendarul evenimentelor săptămânii

Pe 15 februarie, Venus face o conjuncție cu Neptun în semnul Peștilor. Această alăturare poate crea idealuri exagerate în câmpul iubirii. Vom fi predispuși să ne îndrăgostim de o nălucă, un vis, de o iluzie. Da, este unul dintre cele mai spirituale aspecte, dar și unul dintre cele mai înșelătoare. Căutăm o legătură spirituală, iubirea necondiționată, dar și postura de martir. Un asemenea aspect este nemaipomenit pentru compasiune, generozitate, creativitate, dar poate crea adevărate decepții amoroase. 

Pe 16 februarie, avem o conjuncție Soare-Saturn în semnul Vărsătorului. Este o zi în care ne putem pune intenții legate de viitorul nostru. Vărsătorul vorbește și despre un oarecare grad de independență în plus. Poate vom dori mai multă libertate de la serviciu, poate vom cere mai multă flexibilitate sau poate ne vom implica în proiecte de responsabilitate socială. De asemenea, putem învăța cum să înlocuim un obicei toxic cu unul sănătos. Sau să acceptăm că unii oameni din anturajul nostru nu ne fac bine. 

Pe 17 februarie, Mercur din Vărsător face careu cu Nodurile Lunare de pe axa Taur-Scorpion. Vrem noutate în viața noastră, ne gândim la unele planuri, dar nu suntem în stare să renunțăm la unele atașamente. Și astfel apare o tensiune interioară. Vom căuta validare în exterior, când de fapt răspunsul este tot în noi. 

Pe 18 februarie, Mercur din Vărsător face un sextil cu Jupiter din Berbec. Dacă ai așteptat momentul în care să îți expui ideile, aceasta va fi ziua! Comunicăm cu multă încredere, facem conexiuni și suntem curioși. Ne putem gândi la planurile pentru viitorul apropiat fără frică. Și suntem mult mai sociabili. 

Pe 19 februarie, Soarele intră în semnul Peștilor. Un soi de sezon bun pentru hibernare. Ne pregătește de primăvara din punct de vedere astronomic/astrologic. Perioadă perfectă pentru a evada puţin din cotidian spre tărâmul imaginaţiei, creativităţii. Poţi citi o carte nouă dintr-o categorie la care nu te-ai fi gândit sau să vezi un film, un documentar sau chiar poţi să începi să creezi ceva. De asemenea suntem expuși unor vicii, aşa că trebuie să grijă la felul în care ne petrecem timpul liber. Tot noi ne vom plânge la finalul zilei.

Venus din Pești face un sextil cu Pluto din Capricorn. Îți recapeți puterea și încrederea. Partenerul vede asta și apreciază că devii responsabil de propriile fapte. De altfel, te implici ca nimeni altul în relație. Te deschizi, devii mai vulnerabil și deci mai onest față de persoana iubită.

- Image by wayhomestudio on Freepik

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel