Horoscop 12 octombrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Daniela Simulescu: E bine să aveți pe cineva care să vă verifice
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (ANTONI SHKRABA)
Sursă foto: Pexels (ANTONI SHKRABA)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

În primul rând, cu opoziția Mercur - Jupiter, Mercur fiind în semnul vostru, astăzi simțiți nevoia să vă scuzați, să dați socoteală, să demonstrați, să vă justificați, sunteți o justificare de dimineață și până seara, dar fără să vi se ceară. Știți cum este, cu sistemul limbic, cu cortexul prefrontal, cum ați învățat voi când erați mici, când era o situație care nu vă convenea, vă căutați scuze, vă justificați. Astăzi, oamenii din jurul vostru vor spune ”mai termin-o, mai las-o încolo de treabă, ce te tot scuzi, care e problema?” Trebuie să vă dați seama, îmi cer scuze des, dar nu am greșit cu nimic. Aveți puțină grijă. 

Horoscop SCORPION

Careul dintre Marte și Neptun nu vă priește nici vouă pentru că vă păcăliți ușor. Voi credeți că aveți dreptate, că faceți lucrurile corect, dar din fuga aceasta de a le demonstra celorlalți cât de buni sunteți, s-ar putea să o luați pe drumul cel mai nepotrivit. Când veți face asta nu va fi nimeni cu voi, va trebui să vă întoarceți, să recâștigați încrederea și aveți mare grijă astăzi ce frustrări scoateți la iveală și încercați să le acoperiți și ce încercați voi să demonstrați.

Horoscop SĂGETĂTOR

Marte este în casa a șaptea, iar careul cu Neptun vă poate face să credeți că partenerul a făcut, a dres, a zis, ori că v-a ascuns ceva sau că e cine știe ce în spatele unei acțiuni. V-aș recomanda doar să vă gândiți la lucrurile astea, dar să nu căutați puncte care să vă valideze teoriile. Nu cred că e cazul.

Horoscop CAPRICORN

V-am mai recomandat în ultimul timp ca relațiile cu colegii să fie strict profesionale, să nu bârfiți cu ei, să nu participați la discuții meschine, să nu credeți tot ceea ce vă spun și nici voi să nu le dați detalii personale. Nu își au rostul toate aceste faze în perioada asta. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Nici voi nu mai știți ce vă place și asta o să continue, nu o să se întâmple doar astăzi. Vă apucați de o carte, nu o terminați, vă apucați de o pasiune, nu o terminați, vreți să faceți un sport și vă apucați, nu îl terminați, nici voi nu mai știți. Iar dacă aveți copii, să știți că relațiile cu copii sunt puțin dezlânate, nu îi puteți stăpâni, nici ei pe voi nu vă înțeleg și de aici nu copii vor avea un tantrum, e posibil voi să faceți un tantrum. 

Horoscop PEȘTI

Marte se află în casa a patra. Pot fi foarte multe cheltuieli legate de casă, de familie sau pot fi multe cheltuieli legate de chestiunile administrative legislative. Vă atrag atenția că ar trebui să aveți pe cineva care să verifice ceea ce faceți, să nu vă încredeți 100% în judecata voastră. 

Mari schimbări au loc în viața unei zodii, până în martie 2023!

„Mercur se mută în Balanță, bucurie mare, vă priește! Sunt momente în viață când se întâmplă anumite evenimente marcante. Poate aveți o problemă de sănătate sau la job, nu vă implicați unde nu se poate, ci doar în evenimentele pe care le puteți controla.

Casa 5, unde aveți trei planete, vorbește mult de bucuria de viață. Aveți tot ce vă trebuie să vă ocupați de lucrurile care vă fac plăcere. Treceți de muncă. Careul Marte - Neptun nu prea îmi place. Până în martie, cu Marte retrograd la voi în semn, schimbarea care se petrece în viața voastră este foarte stresantă și vă zguduie. Nu știți. De aceea vă spun luați Casa 5 și transformați-o în ceva care vă convine”, a spus astrologul Daniela Simulescu. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel