Horoscop 12 februarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cuvintele te vor costa! Zodia care o simte pe pielea ei, în fața șefilor
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Marte se pregătește să iasă din semnul Capricornului. S-ar putea ca mulți să încerce să recupereze timpul pierdut. Marte vorbește despre furie și acțiune, iar arhetipul Capricornului se referă în primul rând la statutul nostru. Așa că ar fi bine să nu inițiem conflicte cu autoritățile. 

BERBEC

Costă vorbele tale, trebuie să ai grijă ce spui astăzi. Te vor costa amarnic şi vei resimţi asta în fața şefilor, de exemplu.

TAUR

Astăzi, sunteţi puţin mai aroganţi, mai vanitoşi, vi se pare că lumea e a voastră, mai ales când vorbiţi cu şefii. Este bine să puneţi limite, să vă arătaţi şi autoritatea, dar câteodată s-ar putea să exageraţi şi asta s-ar putea să fi una din acele zile.

GEMENI

Vi se pare că le ştiţi pe toate, că nimeni nu are înţelepciunea şi filozofia de viaţă ale voastre. Mai lăsaţi de la voi şi mai ascultaţi-i şi pe ceilalţi.

RAC

Vă costă vorbele, dar mai ales indiscreţiile. Trebuie să aveţi grijă ce spuneţi despre viaţa voastră sau a altor persoane. Vă poate costa energie, prietenii.

LEU

S-ar putea să vreţi să ripostaţi tot timpul, să vreţi să îi contraziceţi pe ceilalţi. Toată lumea din jurul vostru vă declanşează stări, sunteţi supăraţi dacă primiţi păreri. Ar trebui să le mulţumiţi, chiar dacă, pe moment, aveţi multe tensiuni interioare.

FECIOARĂ 

La serviciu, aveţi tendinţa de a spune prea multe lucruri, de a vorbi prea mult, de a cere multă socoteală. Trebuie să munciți mai mult şi să vorbiţi mai puţin. Atenţie cu tendinţa de a vă diagnostica voi, de a vă pune voi rezultatul. Mai bine nu!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel