Horoscop 12 - 18 februarie 2024. Voropchievici, despre o zodie: Reușită în orice faci!
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Numerologul Mihai Voropchievici. 
Numerologul Mihai Voropchievici. 
În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” moderată de jurnalista Cătălina Porumbel, numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru săptămâna 12 - 18 februarie 2024.

În emisiunea „Adevăruri ascunse”, Mihai Voropchievici a venit cu „traseul” astrologic al săptămânii ce urmează, oferindu-le telespectatorilor o perspectivă captivantă asupra posibilelor evenimente și influențe astrale.

Pentru cei născuți sub semnul Berbecului (21 martie - 19 aprilie), Mihai Voropchievici a transmis un mesaj încurajator, sugerând că succesul va fi la ordinea zilei în toate demersurile lor. Nu numai că vor reuși, dar rezultatele vor fi deosebite și vor aduce o satisfacție profundă. Mai mult decât atât, o situație în care sunt implicați se va încheia într-un mod fericit, oferindu-le oportunitatea de a se bucura de recompensele meritului lor.

„Reușită în orice faci! Reușita va fi una excepțională. Deznodământ fericit într-o situație în care ești părtaș”, a zis numerologul Mihai Voropchievici.

Veștile sunt bune și pentru nativii din zodia Leu.

„Are roșu. 19, carte pozitivă. Leii au o forță activă, vor domina orice situație unde se află datorită dinamismului pe care îl au și al energiei bine canalizate. Sunt foarte combativi. Au forță de atracție fizică și magnetică, lucruri care îi conduc pe Lei la reușită. Va fi o săptămână nemaipomenită” , a zis numerologul Mihai Voropchievici. 

Vedeți continuarea aici - https://www.dcnews.ro/horoscop-12-18-februarie-2024-voropchievici-saptamana-nemaipomenita-pentru-o-zodie_948444.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel