Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 11 septembrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești: Perioadă ciudată pentru o zodie. Mare grijă dacă trebuie să împarți niște bani cu cineva!

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Ceres din Balanță face un careu cu Pluto din Capricorn. Vom avea tendința de a nu respecta limitele celorlalți. Din dorința noastră de putere și control sau din frica de a pierde, vom încerca să îi ajutăm cu forța, să îi obligăm să facă ce vrem noi. Se pot dezvolta chiar obsesii. Acest aspect îi va influența mai ales pe cei cu marcaj cardinal (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn). 

BALANȚĂ

Astăzi, sunteţi cei mai buni la alianţe în familie, la bisericuţe la serviciu. Nu aparţineţi niciunei bisericuţe, dar cumva reuşiţi să îi înţelegeţi pe toţi şi să îi manevraţi pe toţi. Este o zi nemaipomenită pentru aşa ceva. Puţină grijă la bârfe!

SCORPION

Dacă au fost momente în care nu v-a plăcut de cineva, la serviciu, astăzi vă înţelegeţi, vă împrieteniţi, ca să obţineţi ceva după.

SĂGETĂTOR

Se pot întâmpla multe lucruri. Şi, dacă sunteţi la pensie, trebuie să faceţi lucruri importante, să vă ocupaţi de un dosar, o activitate. Ţineţi-vă ocupaţi, zilele acestea, altfel vă gândiţi la toate prostiile şi ardeţi timpul aiurea.

CAPRICORN

Este o perioadă puţin ciudată pentru cei care sunt într-un divorţ, într-un partaj sau pentru cei care au de împărţit bani. Undeva, lucrurile nu se întâmplă aşa cum au fost promise sau cum aţi promis şi apar tot felul de invidii, de situaţii ciudate, de victimizări.

VĂRSĂTOR

Trebuie să vă daţi seama de ce vă doriţi cu adevărat. Vă doriţi stabilitate? Atunci rămâneţi pe loc.

PEȘTI

Bisericuţele la locul de muncă nu prea îşi au rostul. S-ar putea să nu vă facă bine. Nu duceţi emoţiile la serviciu. Dacă faceţi o legătură cu cineva şi apoi trebuie să luați o decizie în care este implicată persoana respectivă, în loc să faceţi ce e bine pentru voi, o să vă gândiţi că o să îi faceţi rău persoanei celeilalte. Mai multă detaşare emoţională!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel