Horoscop 11 mai 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Probleme la serviciu pentru o zodie. Discuții cu șefii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Keira Burton)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Keira Burton)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Mercur retrograd nu este un aspect care să ne umple de spaime, ci mai degrabă să ne ajute să reevaluăm, să ajustăm, să corectăm și să îmbunătățim. Trecutul se reactualizează, multe dintre faptele noastre pot fi readuse în viața noastră, dar și mulți oameni la care nici nu ne mai gândiserăm pot să reapară din senin. 

"Mercur își va începe retrogradarea în semnul Gemenilor și o va termina in semnul Taurului. Deci aceste semne și cele opuse vor fi cele luate în colimator. Dar vă rog să vă gândiți (exact ce îi place lui Mercur) că orice situație frustrantă are și o mare oportunitate ascunsă. Încăpățânarea și rigiditatea vor fi puse la încercare tocmai pentru a ne arăta că există și alte variante, unele mai simple și mai de folos”, spune astrologul Daniela Simulescu.

Când Jupiter intră în Berbec aduce încredere, inițiativă. Avem câteva luni la dispoziție să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer.

BERBEC

Poţi să te îngraşi, dar să şi slăbeşti, poţi să te apuci să faci sport. Vrei să înveți lucruri noi, vrei să ieşi din situaţiile toxice în care te afli. Trebuie să ai grijă de sănătate. Vei avea o încredere oarbă pe care trebuie să o folosești, indiferent dacă îți vei da seama că ţi-a luat mai multe decât era cazul. Sunt momente în viaţă când asta trebuie să faci şi să nu stai acolo. Mergi înainte!

TAUR

Vei simţi nevoia de a reteza o situaţie care nu funcţionează. Veţi accepta nişte obiceiuri nepotrivite, care nu vă fac bine. Din când în când, este bine să staţi la locul vostru şi sa lăsați viaţa să se întâmple. Aveţi grijă de cei dragi şi asiguraţi-vă că sunt sănătoşi.

GEMENI

Vorbim despre planuri, prieteni. Vreţi să îi vedeţi altfel, să îi simţiţi altfel. Le daţi încrederea voastră! Aveţi nevoie de noi planuri.

RAC

Dorinţa de schimbări la locul de muncă. Orice se întâmplă este spre binele vostru. S-ar putea să nu fie locul de muncă potrivit. S-ar putea să munciţi degeaba mult, să luptaţi pentru visul altora şi pentru voi să nu faceţi nimic. Prin octombrie, vă veţi găsi un loc de muncă, poate veţi pleca în altă ţară să munciţi, veţi găsi un alt domeniu sau poate veţi fi mai responsabil pe locul acela de muncă, poate veţi avansa în grad.

LEU

La serviciu, în discuţiile cu şefii, cu superiorii, vor apărea situaţii în care vă veţi da seama că aveţi nişte limite şi că poate este cazul să învăţaţi, să vă înscrieţi la un curs, să învăţaţi ceva nou, să vă implicaţi într-un domeniu. Învăţaţi ca să schimbaţi ceva la locul de muncă.

FECIOARĂ 

Ţi-ai făcut un cont de economii, ai învăţat să-ţi investeşti banii sau ce credite îţi faci? Până în octombrie, aţi putea să luaţi un credit sau să faceţi investiţii, să faceţi o achiziţie, dar puţină grijă cine vă sfătuieşte!

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel