Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 11 ianuarie 2024 pentru Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn și Vărsător. Daniela Simulescu: Astăzi este o zi bună pentru noutate

Autor: Dana Mihai | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Daniela Simulescu
Foto: Daniela Simulescu
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu horoscopul zilei de joi, 11 ianuarie 2024, pentru 6 zodii.

Fecioară

Luna nouă se petrece în casa a 5-a și vorbim și de iubire și de copii, poate vreți copii anul acesta. Luna nouă în casa a 5-a vorbește despre acest concept întâlnit din ce în ce mai des copilul interior, adică trebuie să vă faceți si sufletul să se bucure din când în când.

Balanță

Poate vreți o casă nouă anul acesta, poate vreți să vă mutați, poate vreți să vă cumpărați. Acesta este momentul când începeți să planificați toate aceste dorințe.

Scorpion

E o lună nouă în casa a 3-a, e puțin neutră, pentru că vă cere să fiți mai serioși și să fiți mai maturi, să nu vă victimizați, să nu plângeți, să nu vă supărați și să vă alegeți un drum al vostru. Aveți nevoie să citiți ceva.

Săgetător

Această lună nouă se petrece în casa a 2-a a banilor, e momentul să acceptați care vă este salariu și să vă dați seama că nu mai puteți să vă bateți joc de el ca până acum și că aveți nevoie de stabilitate financiară. Trebuie să vă ocupați în primul rând de cheltuielile vitale și pe urmă de răsfăț și alte lucruri superficiale.

Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru noutate, să mâncați ceva nou, să beți ceva nou, să vă schimbați înfățișarea, să vă cumpărați ceva că încă mai sunt reduceri și vouă vă plac reducerile. Aveți nevoie de prospețime în viața voastră.

Vărsător

Luna nouă în casa a 12-a, vorbește despre renunțare, despre o detoxifiere, despre acceptare, iertare și altele. Azi aveți nevoie de somn și în 2024 multă odihnă.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel