Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 11 aprilie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care face un pas înapoi. Se schimbă tot la serviciu

Autor: Ema Apostu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Mikhail Nilov)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Mikhail Nilov)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.  

Luna aprilie a anului 2022 este luna în care se petrece conjuncția Jupiter-Neptun cea care pe 12 aprilie aduce magie și dizolvă limitele. Trebuie să țineți cont de acest eveniment și să folosiți cu înțelepciune energia pe care v-o oferă. Iată zodiile care sunt extrem de avantajate în aprilie, potrivit astrosens.ro.

Treceți peste haos, treceți peste confuzie și profitați de toate darurile pe care vi le aduce luna aprilie. Țineți cont de faptul că energia Peștilor, semnul în care se petrece conjuncția Jupiter-Neptun, nu are limite. Puteți accesa vindecarea, atât cea de ordin fizic, însă mai ales cea emoțională și spirituală. 

BERBEC

Vei fi foarte preocupat de tot ce înseamnă monetizare şi de prioritizarea timpului tău. Nu vei vrea să mai pierzi timp, dacă nu îţi iese ceva concret de acolo.

TAUR

Vei fi într-o tensiune care te va ajuta să vii cu idei bune, cu soluţii, dacă vrei să fii printre primii la locul de muncă, să arăţi de ce eşti tu în stare, ce poţi. Dacă nu ai făcut nimic pe plan profesional, în ultima lună, este cazul să tragi tare zilele acestea.

GEMENI

Fă un pas în spate. Profesional este foarte important ce se întâmplă în acest moment pentru mulţi ani de acum încolo. Stai puţin în spate şi vezi ce se întâmplă.

RAC

Vei resimţi, încă de astăzi, cam unde te vei duce cu această lună plină. Vezi că sunt tensiuni, sunt neînţelegeri. Singurul lucru pe care te poţi baza este comunicarea cu anturajul, cu prietenii. Dacă ai un moment de furie, ar fi bine să îi întrebi şi pe alţii cum au procedat în aceleaşi situaţii. Nu trebuie să faci la fel, dar măcar să auzi o altă perspectivă.

LEU

Trebuie să fii puţin atent la atenţii. Vei fi pus într-o situaţie defensivă. Vei avea impresia că lumea are ceva cu tine, că nu este ok cu tine. Va trebui să dai socoteală. Trebuie să fii puţin atent.

FECIOARĂ 

Îţi vei canaliza gândurile mult mai bine în direcţiile potrivite. Nu mai eşti atât de anxios, atât de fricos, ci eşti mai sigur pe tine, dar asta nu înseamnă că va trebui să te consideri un mare profesor şi să dai tu lecţii tuturor. Este un moment în care ar trebui să mai absorbi puţin din informaţie.

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel