Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 11 - 17 decembrie 2023. Mihai Voropchievici: Zodia care va avea o reușită excepțională

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul săptămânii 11 - 17 decembrie 2023.

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel, Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul săptămânii 11 - 17 decembrie 2023.

Berbec

„Are 20. Cosmosul. Cea mai bună carte! Simbolizează reușita. Este săptămâna în care orice veți încerca să faceți veți reuși! Reușita voastră va fi una excepțională. În final veți avea încununarea unei situații căreia nu îi dădeați nicio șansă de izbândă”

Taur

„Are bulgărele de foc. O schimbare de situație benefică. Vor fi și deplasări. Șansa este de partea voastră!”

Gemeni

„O carte mai negativă - râul. Reaua credință a unei persoane din apropiere. Poate fi și o trădare. Sunteți puși în situația de a abandona această persoană. Veți fi obligat să părăsiți pe cineva care v-a trădat”.

Rac

„La Rac este cenușiu. 15. Timp, înțelepciune, putere de reflecție. Petreci o săptămână în liniște, mai aproape de persoane în vârstă care sunt alături de tine și te ajută pentru a depăși o situație complicată care poate veni chiar de la locul tău de muncă. E posibil ca până la final să vină și o reușită la care nu te aștepți”.

Leu

„Ovalul. Dacă nu ai copii, este o săptămână de fertilitate. Unele secrete pot apărea la iveală. Ajutorul vostru neprețuit este al unei femei”.

Fecioară

„Pisc. Demarezi o acțiune. Un nou început. Vei cunoaște pe cineva. Vei avea energie pentru a te lansa într-o legătură nouă. Tu îți doreai o relansare a relației”.

Balanță

„Ai dat de furtună. 7. Cifră dură. Bulversarea unei situații. Ești plin de furie. Ai chef de dispute. Orgoliul tău este rănit și explodezi de nervi. Persoana care a creat starea respectivă te poate obliga să ajungeți la o ruptură între voi. Lacrimi, furie și crize”.

Scorpion

„A prins o stea, o carte bună. Poți demara o acțiune nouă, o activitate profesională care se manifestă, în final, cu reușită și cu o realizare materială. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă îți este benefică. Îți va da niște sfaturi bune”.

Săgetător

„10. Semilunele. O carte neutră care spune că, în curând, veți face o alegere, dar trebuie să evitați ezitarea și îndoiala. Trebuie să scăpați de neliniște și să încercați să nu rezolvați toate lucrurile prin rivalitate”.

Capricorn

„Galben. 18. O carte pozitivă care simbolizează renașterea. Aveți parte de libertate. Vă salvați dintr-o situație dificilă care nu știți cum a apărut. Vă bucurați de întoarcerea unei persoane apropiate”.

Vărsător

„Își ia zborul. Are 12. Are multe schimbări și sentimente altruiste și pozitive. Apar schimbări rentabile și în muncă, și în dragoste, dar trebuie să faceți voi primul pas”.

Pești

„Sunt lunatici. O săptămână în care visarea, familia, trecutul, seara sau noaptea - toate îți trezesc o mare receptivitatea. Emoțiile sunt la cote înalte. În final, toate emoțiile care vă apasă le veți reconsidera ca fiind parte din trecut și vă treziți din vis și reveniți la realitate”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel