Horoscop 10 octombrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Doi nativi vor fi nevoiți să poarte discuții dificile cu partenerul sau cu șefii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Mizuno K)
Sursă foto: Pexels (Mizuno K)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Te-aș invita să fii foarte atent la ce visezi, la ce flashuri îți vin, la ce simți. Când vorbești cu cineva, lasă emoțiile să umble prin corp, să vezi ce anume îți spune corpul despre această persoană.

Horoscop SCORPION

Mercur se va duce în casa a douăsprezecea, unde oricum ai și Venus și Soare. O să ai o tendință și tu nu vrei să te duci către ceilalți, vrei să îi lași pe ceilalți să vină către tine, dar chiar și așa încearcă să nu cheltuiești mulți bani din cauza altora. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Ți-aș recomanda că dacă ți-au rămas unele chestiuni care nu s-au clarificat în discuțiile cu șefii, să îndrăznești azi să le dai un mail, să le dai un mesaj, să îi suni sau să te duci în biroul lor și chiar să le vorbești. Nu lăsa pe mâine ce poți face azi, pentru că mâine vei fi  împins către alte proiecte și o să rămâi cu regretul că nu ai vorbit, nu ai discutat, nu ai analizat și nu ai spus adevărul. 

Horoscop CAPRICORN

De mâine, casa a zecea va fi plină, intră și Mercur acolo. O să ai multă vizibilitate, poți să lucrezi sau poți să nu lucrezi, oamenii te văd. Dar, trebuie să ai grijă și ce văd acei oameni, adică nu te implica în conflicte, nu te implica în certuri, nu te implica în chestii meschine, pentru că față de alte momente, acum lucrurile astea se vor propaga foarte ușor. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Vei avea o nevoie foarte mare de a studia, de a învăța, de a auzi, de a asculta un podcast, o emisiune, un documentar, un film, o piesă de teatru. Ești precum un burețel și vei dori să acumulezi. Dar vezi pentru că Mercur este pentru ultima zi în casa a opta, te face să te gândești când te-ai dat mai mironosiță decât ești, dacă nu cumva ți-a aduc foarte multe dezavantaje acea atitudine.

Horoscop PEȘTI

Mercur va ieși din casa a șaptea, așa că profită astăzi dacă știi că trebuie să discuți un subiect mai spinos cu partenerul. Nu-l lăsa, pentru că nu o să îl mai discuți pe urmă mult timp și o să îți rămână undeva în cotloanele minții și tot timpul te vei oftica și vei trăi cu regrete. Fă-ți curaj azi!

 Zodia care trebuie să se gândească ce bani a cheltuit din mai până acum

"Trecem la Peşti şi cei cu ascendentul în Peşti. Vă invit să facem următoarea situaţie, următoarea chestie. Din mai până acum, gândiţi-vă ce bani aţi cheltuit. De când a intrat Jupiter în Berbec, adică pe 11 mai. Aţi investit în ceva serios sau doar aţi cheltuit banii fără să vă pese? Gândiţi-vă în ce aţi investit banii. Dacă nu aţi investit în ceva sănătos, ţineţi-vă bine. Aveţi în casa a opta Soare, Venus, Mercur. Ştiţi cum se scurg banii? Peste tot se scurg banii. Jupiter, retrograd în continuare în casa a doua, va ieşi de acolo pe 28 octombrie. Se scurg banii. Jupiter se va întoarce în semnul vostru pe 28 octombrie şi se va apropia iarăşi de Neptun. Şi ştiţi ce o să se întâmple? Un wake-up, o trezire. O să vă daţi seama că aţi supraestimat anumite situaţii. Aţi crezut că nu are cum să se întâmple, aşa cum aveţi voi chestia asta. S-ar putea să aveţi un şoculeţ. După care, Marte din casa a patra, în careu cu Neptun în semnul vostru, aduce neînţelegeri cu vecinii, cu proprietarii, cu administratorul, cu cartierul în care locuiţi. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel