Horoscop 10 octombrie 2022 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Zodia prinsă între două lumi. Ultima șansă pentru altă zodie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay
foto pixabay
Iată horoscopul zilei pentru zodii. Vezi ce ți-au pregătit astrele astăzi, 10 octombrie 2022.

”Începem ușor să ne revenim după energia Lunii Pline în Berbec de duminică, aflându-ne, în continuare sub influența ei. Astăzi nu avem un aspect, dar mâine urmează ca Mercur să intre în Balanță, astăzi fiind ultima zi în Fecioară” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

Horoscop 10 octombrie 2022. Previziunile zilei pentru zodii 

Horoscop 10 octombrie 2022 BERBEC

Unele decizii pe care le-ai luat la locul de muncă vor fi readuse în discuție și rezolvate. Poate le-ai considerat a fi ușoare, dar se vor demonstra a nu fi chiar așa. Dar, cu răbdare, lucrurile se rezolvă repede. 

Horoscop 10 octombrie 2022 TAUR

Mercur a fost prin casa a cincea și te-a făcut să te gândești la ce vrei și ce-ți place cu adevărat. Mâine, se va duce în casa a șasea. Dacă știi că ai avut ceva pe agendă, această zi este cea mai bună pentru a bifa ceea ce ți-ai dorit, pentru că de mâine se anunță muncă, muncă, muncă. 

Horoscop 10 octombrie 2022 GEMENI

Ești prins între două lumi. Vrei să fii liniștit, serios, astăzi, dar, pe de altă parte, ți s-a cam luat de cei din jur. Nu te lăsa păcălit de ceilalți, nu-i crede foarte ușor. 

Horoscop 10 octombrie 2022 RAC

Toată săptămâna e marcată de următorul careu Marte - Neptun, Marte fiind în casa a XII-ea. Trecutul, bate-l vina, nu-și mai are rost, nu-l mai aduce pe tavă nimănui, nu-l mai reproșa rudelor, prietenilor sau partenerului, nici colegilor. Lasă-l! 

Horoscop 10 octombrie 2022 LEU

Mercur fiind în gradul 29 în casa a II-a, este ca și cum ar fi ultima șansă a lui Mercur să mai rezolve ceva acolo. Bănuiala mea este că Mercur te-a făcut prea lacom, prea zgârcit, prea chibzuit. Poate astăzi te gândești că undeva, ceva, n-ai făcut ok din punct de vedere financiar, chiar în detrimentul tău. 

Horoscop 10 octombrie 2022 FECIOARĂ

Astăzi, s-ar putea să te simți blocat pe un subiect, nu ieși de acolo, nu asculți alte păreri, nu vrei să asculți, nu vrei să înțelegi. Efectiv, vrei să fii lăsat cu ideea ta în pace. 

Vezi mai mult în video: 

EXCLUSIV  Zodia care trebuie să se gândească ce bani a cheltuit din mai până acum. Daniela Simulescu: S-ar putea să aveţi un şoc...

"Trecem la Peşti şi cei cu ascendentul în Peşti. Vă invit să facem următoarea situaţie, următoarea chestie. Din mai până acum, gândiţi-vă ce bani aţi cheltuit. De când a intrat Jupiter în Berbec, adică pe 11 mai. Aţi investit în ceva serios sau doar aţi cheltuit banii fără să vă pese? Gândiţi-vă în ce aţi investit banii. Dacă nu aţi investit în ceva sănătos, ţineţi-vă bine. Aveţi în casa a opta Soare, Venus, Mercur. Ştiţi cum se scurg banii? Peste tot se scurg banii. Jupiter, retrograd în continuare în casa a doua, va ieşi de acolo pe 28 octombrie. Se scurg banii. Jupiter se va întoarce în semnul vostru pe 28 octombrie şi se va apropia iarăşi de Neptun. Şi ştiţi ce o să se întâmple? Un wake-up, o trezire. O să vă daţi seama că aţi supraestimat anumite situaţii. Aţi crezut că nu are cum să se întâmple, aşa cum aveţi voi chestia asta. S-ar putea să aveţi un şoculeţ. 

După care, Marte din casa a patra, în careu cu Neptun în semnul vostru, aduce neînţelegeri cu vecinii, cu proprietarii, cu administratorul, cu cartierul în care locuiţi. Vi se promit lucruri care nu se fac, vor fi scandaluri, gălăgie. Citește continuarea aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel