HOROSCOP 10 noiembrie 2021: Mercur, conjuncție cu Marte, în această dimineață. Previziuni pentru fiecare ZODIE, avertismentul astrelor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto ilustrativ Pixabay/ Horoscop, luni, 6 decembrie 2021
foto ilustrativ Pixabay/ Horoscop, luni, 6 decembrie 2021
HOROSCOP. Află ce ți-au pregătit astrele astăzi, 10 noiembrie 2021, când Mercur face o conjuncție cu Marte. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul zilei, la DCNews și DCNewsTV, de la ora 09:00. Află ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie în parte. Emisiunea este transmisă pe dcnews.ro, la DCNewsTV.ro, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. 

AVERTISMENT pentru 10 și 11 noiembrie. Care sunt zodiile afectate

Cu o conjuncţie Marte - Mercur, ambele în Scorpion, apoi careu Mercur - Saturn şi careu Marte - Saturn, ne putem aştepta la momente tensionate, frustrări care ies la suprafaţă şi vorbe grele. Astrologul Daniela Simulescu transmite un avertisment pentru a ne ajuta să gestionăm aceste zile dificile. 

”Pe 10 şi pe 11 noiembrie avem câteva aspecte de care îmi este puţin teamă. Nu vă speriaţi că cine ştie ce se întâmplă. Doar vă dau nişte previziuni.

Despre ce este vorba? Vorbim, în primul rând, de Mercur şi Marte. Mercur şi Marte se află în Scorpion, iar pe 10 şi 11 noiembrie fac nişte aspecte foarte neplăcute. În acele zile ne vom confrunta cu foarte multe frustrări personale. Dar în primă fază, le vom vedea în evenimentele din jurul nostru, le vom proiecta. Şi pe dinăuntru vom trece printr-un roller coaster de emoţii, de tensiuni.

Se întâmplă în această dimineață: Mercur, conjuncție cu Marte

Principalul cuvânt al zilelor respective este frustrarea, după care: neajunsul, neputinţa, invidia, oftica. Toate chestiile astea care ne fac să fim găunoşi pe dinăuntru şi ele apar pentru că am ţinut ceva înăuntru, pentru că nu am vindecat şi vin oameni care să ne tensioneze şi dintr-o dată explodăm.

Pe 10 noiembrie, Mercur face o conjuncţie cu Marte. Luăm  planeta comunicării (Mercur) şi luăm planta acţiunii şi a agresivităţii (Marte) - acestea două sunt în Scorpion şi se întâlnesc. Asta se întâmplă în dimineaţa zilei de 10 noiembrie. Ce înseamnă? Că vom fi foarte arţăgoşi, vom avea cuvinte foarte acide, replici tăioase, vom fi ironici, sarcastici, cinici. Suntem mânaţi să spunem lucrurilor pe nume, dar într-un mod foarte negativist.” a explicat astrologul Daniela Simulescu. Vezi aici mai mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel