Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 1 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cheltuieli mari, astăzi, pentru o zodie. Mare grijă!

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Orice ai face zilele următoare, mai ales dacă mergi la un eveniment, nu încerca să fii justiţiar pentru că, dacă te plictiseşti, s-ar putea să vrei să îi înveţi pe cei din jurul tău cum e treaba mai bine. O să faci în aşa fel încât să nu te mai suporte oamenii şi să nu te mai cheme data viitoare. Mai bine te ocupi cu altceva înainte, îţi consumi energia. Lasă-i pe ei să se certe, nu te băga. O să torni gaz pe foc şi nu este bine.

TAUR

Multă muncă, mult efort depus. Vor fi multe treburi gospodăreşti, nu te vei putea odihni în weekend. Nu te poţi baza pe ajutorul celorlalţi. Pe plan relațional, vorbim de o abilitate pe care o poţi avea sau ţi-o poţi educa.

GEMENI

Joacă-te, distrează-te, dansează! Aveţi grijă unde vă duceţi şi ce spuneţi oamenilor. Weekendul acesta este perfect pentru distracţie, joacă, veselie.

RAC

Bucură-te de orice moment petrecut cu o persoană dragă din familie sau mai apropiată, prietenii cei mai dragi. Bucură-te de orice vizită pe care o primeşti sau pe care o faci. 

LEU

Multe drumuri! Un weekend bun de mers la evenimente. Zile bune pentru a citi, a scrie. Vă puteţi face un jurnal. 

FECIOARĂ 

Sunt cheltuielile voastre implicate şi cele ale apropiaţilor. Plecaţi cu bani după voi şi cu cardul pregătit. Va trebui să le faceţi pe plac şi altora. Ar fi bine să nu mergeţi cu alte persoane la cumpărături.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel