Data actualizării:
Data publicării:

HOROSCOP 1 octombrie 2021 Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Atenționări pentru weekend

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
HOROSCOP/ pixabay foto
HOROSCOP/ pixabay foto
HOROSCOP 1 octombrie 2021. Află ce ți-au pregătit astrele astăzi, 1 octombrie 2021. 

HOROSCOP 1 octombrie 2021. Iată ce ți-au pregătit astrele în prima zi de octombrie: 

HOROSCOP 1 octombrie 2021 BALANȚĂ

Aveți nevoie de activitate fizică, de plimbări, de mișcare. Aveți nevoie să vă mișcați. Dacă nu o faceți, weekend-ul acesta vor fi momente tensionate, veți plânge de-a binelea. Sportul, plimbările odihnesc mintea. 

HOROSCOP 1 octombrie 2021 SCORPION

Weekend de stat departe de toată lumea. Stați singuri sau cu partenerul. Nu interacționați cu nimeni și nimic. Aveți nevoie de momente doar pentru voi. 

HOROSCOP 1 octombrie 2021 SĂGETĂTOR

Ieșiri cu prietenii, socializare, evenimente, anturaj. Se încurcă lucrurile și o să fiți foarte obosiți. Un lucru bun: nu veți mai fi atât de preocupați de ceea ce se întâmplă în viitor. Cu cât aveți grijă să vă implicați în tot felul de acțiuni n-o să mai aveți grijă să vă implicați în ceea ce se va întâmpla. 

Vezi și: EXCLUSIV  Horoscop 1 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Cheltuieli mari, astăzi, pentru o zodie. Mare grijă!

HOROSCOP 1 octombrie 2021 CAPRICORN

Aveți grijă ce responsabilități preluați. Dacă altă dată n-ar fi fost nicio problemă, de data asta sunt lucruri care vă scapă și nu e momentul să vă asumați voi lucruri destul de serioase. Veți avea mai mult de pierdut dacă vă implicați și vă asumați ceva serios. 

HOROSCOP 1 octombrie 2021 VĂRSĂTOR

Orice drum pe care vreți să-l faceți, orice eveniment la care vreți să participați e plin de neprevăzut. Lăsați loc și pentru neprevăzut. Vor fi blocaje, vremea vă strică planurile, o veste vă dă peste cap, orice e posibil. 

HOROSCOP 1 octombrie 2021 PEȘTI

Nu deschideți buzunarul mai mult decât este cazul, nu faceți compromisuri financiare pentru că vă roagă o persoană dragă. Partenerul s-ar putea să nu se simtă în apele lui, lăsați-l să-și ducă supărarea, nu încercați să-l vindecați. Pentru voi, weekend-ul e foarte bun pentru introspecție. 

Youtube video image

ȚINEȚI MINTE aceste două date din OCTOMBRIE 2021

Datele de 11 și 17 octombrie 2021 sunt cele de notat în calendar, dar și ce se întâmplă în intervalul 11- 17 octombrie 2021. 

”Țineți minte două date: 11 și 17 octombrie. Pe 11, Saturn își va opri retrogradarea, iar pe 17 octombrie, Jupiter va face același lucru, în semnul Vărsătorului. Acești doi aștri au fost “vinovați“ pentru distanțarea socială, restricții, proteste. Abia în jurul celor două date ne vom da seama de amplitudinea valului patru al pandemiei. Vă invit să fiți atenți la incidența dintre 11 și 17 octombrie. Semnul Vărsătorului adoră realitatea așa cum este ea cu adevărat, nu optimismul deșănțat.” este mesajul transmis de astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

Vezi aici mai mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel