Horoscop 1 iulie 2024: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Mercur face un trigon cu Neptun. Zodia căreia nu îi priește deloc acest aspect
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sursa: Freepik
Sursa: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a spus care sunt cele mai importante previziuni ale zilei de 1 iulie 2024 pentru zodii.

Mercur face astăzi un trigon cu Neptun și ne face să visăm la cai verzi pe pereți, fără putere de concentrare, dar inspirație și imaginație la greu. Mâine, Mercur va intra în Leu, astăzi este încă în Rac, de aceea, suntem în lumea noastră, deloc pragmatici, ancorați. Dacă sunteți în vacanță este perfect, dacă nu, cu greu vă veți mișca.

BERBEC

Nu îți priește deloc acest aspect, de care ți-am povestit mai devreme, pentru că, efectiv, nu te ajută să te concentrezi, să fii mai calculat. Pe de altă parte, din când în când, este bine să lași viața să se întâmple de la sine!

TAUR 

Venus, guvernatoarea ta, se apropie de niște aspecte destul de liniștite, așa că astrele te invită să fii calculat, la locul tău, să nu te agiți pentru nimeni și nimic, nici măcar dacă simți că ai de câștigat de undeva. Nu este ziua aceea în care are rost să faci exces de zel.

GEMENI

Mercur, guvernatorul tău, iată că face trigonul cu Saturn. Aceasta înseamnă că ești mai liniștit pe plan financiar, ești mai așezat, nu mai arunci cu bani stânga și în dreapta, nu te mai lași influențat și vezi lucrurile pe termen lung. Alegi câștigul pe termen lung, nu scurt.

RAC

Ești în lumea ta astăzi. Mercur este în semnul tău, se apropie de schimbare, este trigonul cu Neptun. Visezi, îți imaginezi, îți propui, te conectezi cu foarte multe scenarii, dar este un aspect bun, dacă te afli pe plajă sau la piscină și te uiți la soare. Însă dacă lucrezi și ai multe lucruri de făcut, așteaptă-te să uiți multe lucruri din cele pe care le ai de realizat!

LEU

Nu sunt niște aspecte care îți convin foarte mult în această perioadă și, cumva, oamenii așteaptă de la tine multe, doar că tu nu ai de unde să le oferi ceea ce vor ei și nici nu ai curajul să le spui: Dom'le, nu am cum să le fac pe toate! Și te vei chinui puțin, că așa se întâmplă!

FECIOARĂ

Astăzi, ai sprijin de la partener și de la prieteni. Cumva, reușești să îi faci pe aceștia să se înțeleagă și te vei simți în elementul tău, în momentul în care îi vei vedea la masă cu tine sau discutând, comunicând. Este de vis! Însă, fii atent pentru că Mercur se pregătește de schimbare și va trece în Casa a 12-a. Ar fi bine, ca încă de pe acum, să faci spațiu, la propriu sau la figurat în viața ta!

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel