Horoscop 1 februarie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să aibă grijă la rate. Mare atenție ce faci cu banii!
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pexels.com (Karolina Grabowska Karolina Grabowska)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pexels.com (Karolina Grabowska Karolina Grabowska)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Multe drumuri, multe studii, multe interacţiuni. Luna februarie este despre tot ce este superficial în viaţa ta.

TAUR

Banii! Luna aceasta trebuie să gândești de un iei, unde pui, de unde recuperezi, ce faci cu ei, unde investeşti. Ai grijă la rate!

GEMENI

Aveți nevoie de o iniţiativă, indiferent de ce înseamnă asta.

RAC

Purificare, curăţenie, detoxifiere. Renunţă la victimizare, la poveştile pe care vi le tot spuneţi şi vă ţin spate.

LEU

Socializare fără aşteptări. Aveţi limite în ceea ce priveşte ce primiţi de la ceilalţi. Nu primiţi ceea ce vreţi voi.

FECIOARĂ 

Profesional, să nu va mai fie frică. Dacă vi se propune ceva, să accepţi. Trebuie să îndrăzniți, să aveţi curaj. Este nevoie de multă lupte pe plan profesional.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Despre actualele tranzite astrologice

Venus în Pești (până pe 20 februarie)

Ne adaptăm și vrem să ne contopim cu ceilalți, cu Universul. Dacă la nivel mondial vorbim de compasiune, dar și de riscuri și negocieri, la nivel personal putem pluti într-o oază de liniște și dăruire. Avem parte de romantism la cote uimitoare, ne vom uita la filme de dragoste.

Mai mult, vom avea această capacitate fantastică de a transpune emoțiile noastre într-un mod artistic, pentru că lui Venus în Pești îi place tot ce ține de vizual, dar și de emoție.

Venus în Pești percepe, simte și își imaginează. Putem să iubim, să ajutăm, să salvăm oamenii și plantele, să plângem dacă simțim nevoia, să acceptăm și să ne vindecăm.

Mercur în Capricorn (până pe 11 februarie)

Mintea noastră trebuie să se axeze pe concret, palpabil, organizare și tot ce ține de obiectivitate. Mercur în Capricorn este precum un profesor universitar dur și cu experiență îndelungată, autoritar, încăpățânat, rigid, cu o metodologie clară, cu toleranță zero la încercarea unora sau a altora de a duce în derizoriu unele subiecte. Vom fi sceptici, vorbele nu ne vor impresiona dacă nu vor fi urmate și de fapte.

Marte în Gemeni (până pe 25 martie)

Acest tranzit este menit să ne ajute să ne flexibilizăm. Vom fi obligați să ne descurcăm, să găsim soluții, însă nu unele complicate. E o perioadă fantastică de bună pentru cei care au nevoie de o reconversie profesională, pentru cei care vor să învețe și să se dezvolte într-un domeniu diferit atât timp cât după ce învață merg și pun în practica teoria primită. 

Citește mai depare>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel