Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 1 februarie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Scăpați de lucrurile VECHI, faceți loc pentru cele NOI

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Pexels / Horoscop 1 februarie
Sursă foto: Pexels / Horoscop 1 februarie
Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Luna nouă se petrece în casa a cincea, mulți vă veți gândi că poate vreți copii, mulți veți afla știri despre chestiunea asta, ori despre copiii pe care îi aveți, ori de copiii pe care vreți să îi faceți. De asemenea, este o zi care s-ar putea să vă lovească și de propria nefericire, dar puteți pune o intenție despre ce puteți să faceți în acest sens. 

Horoscop SCORPION

O lună nouă în casa a IV-a, lângă Saturn. Casa în care stați vă place? Ce puteți face la ea? Vă puteți cumpăra altă casă, vă puteți muta într-un loc care să vă placă sau puteți decora. Tot ce ține de locuință, de spațiu, de confort, să aveți intenție acolo, trebuie neapărat. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Vorbim, bineînțeles, de casa a III-a, dar știți despre ce vorbim noi aici? Vorbim de o oarecare modestie. O să vă dați seama că nu sunteți cunoscătorul absolut al unei tematici. O să vă întrebați de ce insistați și uitați să îi ascultați pe ceilalți. O să aveți surprize dacă apelați la opinia celorlalți, surprize care vă pot ajuta pe viitor. Ia încercați să vedeți.

Horoscop CAPRICORN

Luna nouă se petrece în casa a doua a banilor. V-aș recomanda să nu fiți foarte exigenți cu voi pe plan financiar, adică să nu fiți nici foarte zgârciți cu propria persoană, dar nici foarte cheltuitori. Ar fi bine ă găsiți un stil diferit în a cheltui banii. Da, voi sunteți pragmatici, dar vin și momente din acestea în care vă zice universul că poate ”nu e bine chiar așa, hai să mai schimbăm ceva pe acolo”.    

Horoscop VĂRSĂTOR

Obiceiuri toxice, puteți scăpa de ele sau le puteți începe, puteți începe tratamente, puteți începe diete, vă puteți apuca de o activitate sportivă, vă puteți schimba programul de viață, pentru că Saturn în conjuncție cu această lună nouă vine să vă arate că dacă puneți zece puncte într-un program din care voi puteți face doar două, vă autosabotați într-un mod îngrozitor, dar depinde de voi de acum încolo, să vedeți cât de exigenți sunteți cu propria persoană și cât îi lăsați și pe ceilalți să fie exigenți cu voi. 

Horoscop PEȘTI

Somn, odihnă și aruncați din jurul vostru lucruri, renunțați la situații, renunțați la oameni. Vedeți dacă v-ați udat florile, dacă s-au uscat, dacă trebuie aruncate, vedeți ce haine nu vă mai trebuiesc. Vedeți ce aveți în cutii și dacă vă mai trebuie lucrurile alea. Lăsați spațiu pentru alte lucruri noi care vor veni în viață. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel