Data publicării:

Horoscop 1 februarie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Schimbări mari pentru o zodie. Viața ta va fi alta!

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (George Milton)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (George Milton)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Ziua de marți, 1 februarie 2022, se află sub influența unui eveniment astrologic important: Luna Nouă în Vărsător. 

”Pe 1 februarie, avem Luna Nouă în Vărsător. În conjuncție cu Saturn și în careu cu Uranus. Este o zi în care ne putem pune intenții legate de viitorul nostru. Vărsătorul vorbește și despre un oarecare grad de independență în plus. Poate vom dori mai multă libertate de la serviciu, poate vom cere mai multă flexibilitate sau poate ne vom implica în proiecte de responsabilitate socială. De asemenea, putem învăța cum să înlocuim un obicei toxic cu unul sănătos”, arată Astrosens.

BERBEC

Astăzi, ar fi bine să vă puneţi intenţia legată de viitor, dar şi de rezultatele pe care le aveţi din munca proprie. Pe lângă faptul că mă duc opt ore la muncă, pe lângă faptul că am un salariu, o echipă, ce îmi mai iese mie de aici? Munca asta unde mă duce? Ar fi bine să vă puneţi o intenţie şi de prietenii pe care îi vreţi în viaţa voastră.

TAUR

Este foarte bună o intenție legată de partea profesională, o schimbare a unor obiceiuri cu altele. Veţi avea dorinţa să fiţi mai rebeli, mai independenţi, însă asta nu se face de pe o zi pe alta, ci în timp. Oamenii vor fi mult mai atenţi la voi. Încercaţi să nu treceţi dintr-o extremă în alta.

GEMENI

Studiile, capacitatea voastră intelectuală, capacitatea voastră de a acumula informaţie.... Vorbim de lucruri importante, nu de informațiile acestea de la fierul ierbii. Puteţi face o şcoală la orice vârstă, puteţi face o reconversie şi educaţională, şi profesională. Ce v-ar plăcea să învățați în următorii ani?

RAC

Nu mai depindeţi de alţii financiar, emoţional, afectiv, mental. Vedeţi cât de mult vă puteţi descurca singuri. S-ar putea să aveţi surprize. 

LEU

Relaţional, vă puneţi o intenţie. Când veţi cunoaşte pe cineva, nu vă mai grăbiţi. Vorbiţi, discutaţi, analizaţi şi vedeţi ce puteți face pentru a vă îmbunătăţi relaţia.

FECIOARĂ 

Dacă un coleg v-a supărat sau dacă voi l-aţi supărat, vă puteţi gândi la anumite obiceiuri care să vă facă să vă împăcaţi. Ar fi cazul să începeţi să vă faceţi util. Schimbaţi ceva din comportamentul vostru.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel