Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 1 august: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să se grăbească în a face promisiuni

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
magine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik @ArtPhoto_studio
magine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik @ArtPhoto_studio
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Prima zi a lunii august ne pregătește o Luna Plină, Mercur se apropie de opoziția cu Saturn, iar Marte se apropie de  un trigon cu Jupiter.

Berbec (Ascendent în Berbec)

Îți dai seama că îți priește enorm acest trigon între Marte, guvernatorul tău, și Jupiter, pentru că simți că muncești și simți că vezi în sfârșit roadele. 

Taur (Ascendent în Taur)

O zi foarte bună pentru romantism, pentru iubire, pentru a te lăsa pradă imaginației, pentru creativitate. 

Gemeni (Ascendent în Gemeni)

Marte face opoziția cu Saturn, ceea ce înseamnă că undeva simți că nu ești lăsat, nu ți se permite mai mult decât îți dorești, După care, mai ai niște aspecte care  s-ar putea să te sprijine enorm. Depinde foarte mult în ce postură te pui astăzi. Dacă alegi să te pui în postura de victimă să știi că nu îți va ieși nimic, dar dacă te pui într-o postură de adult, matur, responsabil, s-ar putea să vezi niște schimbări pozitive.

Rac (Ascendent în Rac)

Vorbim mult despre faptul că vorbele tale pot costa. Te poți grăbi să faci o promisiune, te poți grăbi să faci o cheltuială, te poți grăbi să zici că dai bani cu împrumut cuiva și nu ai stabilit condițiile înainte. Graba strică treaba, din păcate.

Leu (Ascendent în Leu)

Luna Plină va fi mâine în Casa Șapte, iar aspectele din perioada aceasta sunt mai bune pentru partea profesională, nu și pentru cea relațională. Așa că ai grijă să nu pui mai mult gaz pe foc acasă.

Fecioară (Ascendentul în Fecioară)

Marte este în semnul tău, face acest trigon cu Jupiter. Contează foarte mult ca astăzi să faci lucrurile corect și să militezi pentru ceea ce este drept și pentru ceea ce este just. Altfel, dacă vei căuta scurtături nu îți va merge bine.

Vezi mai multe în video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel