Data publicării:

Horoscop 1-7 mai 2023. Zodia care trebuie să aibă mare grijă pe plan relațional / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
 Sursa foto: freepik.com
Sursa foto: freepik.com
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Scorpion. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 1 - 7 mai 2023.

Totul este despre relații la voi, relații afective: relația cu mama, relația cu tata, relația cu partenerul, relația cu copiii, relația cu colegii, relația cu șefii. Toate relațiile voastre sunt importante în această săptămână și dacă nu v-ați gândit la celelalte ca la relații este cazul să o faceți! 

Avem eclipsa pe axa Taur-Scorpion și în casa a VII-a, Soarele este lângă Uranus, Mercur retrograd este lângă Soare și Luna la voi în semn. Efectiv depindeți de ceilalți. Nu vă place să auziți lucrul acesta, dar orice schimbare a celuilalt, pe voi vă provoacă: gelozie, frică de pierdere, frică de abandon, frică de respingere și intrați într-un mod din acesta de supraviețuire foarte neplăcut. Deci trebuie să aveți mare grijă pe plan relațional, cu siguranță trebuie luate niște decizii.

Tot ce este prevăzut pe plan relațional, pe moment s-ar putea să spuneți că rezolvați voi în felul vostru, dar nu. Toate relațiile, nu doar cu partenerul, ci și cu oamenii apropiați, și la serviciu, și cu copiii, totul este luat de către astre și reverificat. Este vorba despre nesiguranțele în voi și trebuie să vă dați seama de unde vine neîncrederea asta, pentru că de cele mai multe ori, o gelozie cruntă, o posesivitate cruntă apar din neîncredere, din frica de abandon, nu neapărat din cauza persoanelor cu care sunteți și asta se poate vedea și în relațiile de prietenie. Dacă aveți impresia că o prietenă sau un prieten vorbește mai mult cu alți prieteni și pe voi nu vă bagă în seamă nu o să vă placă, adică este zona aceea pasiv-agresivă pe care o aveți de cele mai multe ori, cu alte cuvinte o victimizare.

Pluto își începe retrogradarea în casa a IV-a. S-ar putea ca în familie să vorbiți de niște schimbări pe care le-ați tot amânat.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel