Data publicării:

Horoscop 1-7 mai 2023. Probleme serioase la locul de muncă pentru unul dintre nativi / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto freepik.com
foto freepik.com
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Săgetător. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 1 - 7 mai 2023.

Munca este și medicament, dar e și otravă pentru voi. Duceți-vă la serviciu și dați-vă seama cum pierdeți timpul aiurea. Faceți cu totul altceva și după vă gândiți că trebuie să vă ocupați de un proiect.

Problema nu este că trebuie să vă ocupați doar de acele proiecte, pentru că această conjuncție a Soarelui cu Mercur retrograd vă aduce aminte că mai sunt niște proiecte acolo amânate și reamânate. Și vă treziți dintr-o dată, deoarece eclipsa se petrece pe axa 6-12, că trebuie să vă ocupați și de acelea, pe repede înainte, că nu ați fi spus că nu le-ați terminat și mai vin și altele. Apoi intrați în panică: palpitații, nu știți ce vi se întâmplă, cum se întâmplă, ce să faceți, vă agitați. După toate astea, corpul începe să dea și el tot felul de semnale. Și dacă stați așa, nu o să rezolvați nimic. Așa că, atunci când vă întoarceți de la serviciu: primul lucru de care trebuie să vă ocupați nu este cafeaua și țigara, ci mai degrabă ce nu am rezolvat și trebuie să rezolv, pentru că dacă sunteți dispuși să vă ocupați de ele, astrele vă ajută. Aveți aspecte destul de bune de unde nu vă așteptați, dar important este să vă duceți gândindu-vă că trebuie să lăsați pe mai târziu discuția cu colegii și să lucrați, pentru că altfel munca va deveni otravă și vă veți duce acasă, vă veți victimiza, vă veți plânge, apar dureri de cap, stres, tot felul de senzații. Deci trebuie să aveți mare grijă!

Nu neglijați sănătatea voastră, dar nici pe a celor din jur! Dacă spune cineva că îl doare capul și simțiți că este ceva în neregulă încurajați persoana respectivă, dar i-ați face bine să o și trimiteți la doctor, cum ar fi de exemplu un părinte, un frate, o soră. După care nu vă bazați pe voi că „alții sunt bolnavi, eu sunt sănătos”. Aveți grijă de propria sănătate și mai ușor cu bârfele de la locul de muncă.

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel