Data publicării:

Horoscop 1-7 mai 2023. Daniela Simulescu, previziuni pentru Balanță / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
freepik.com
freepik.com
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Balanță. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 1 - 7 mai 2023.

Voi și Berbecii sunteți cei mai afectați cu banii. Deci trebuie să aveți mare grijă toată săptămâna. Eclipa se petrece pe axa 2-8, care este o axă financiară. Mercur retrograd lângă Soare, iată, în casa a VIII-a. Și banii voștri, și banii celorlalți, bani la care tu ai acces: nu vezi, nu primești și nici tu nu ai să dai.

Guvernatorul vostru Venus face un careu cu Neptun, deci vă puteți lăsa păcăliți foarte ușor. Trebuie să aveți mare grijă! Mai ales atunci când vorbim de axa 2-8 vorbim și despre situații legate de supraviețuire, vă dați seama care vă sunt limitele, pe moment nu vă convine, sunteți plini de frici.

Poate sunt printre voi nativi care duc o luptă cu tot ce înseamnă alimentație, cu probleme de genul acesta. Din statistica astrologică, axa 2-8 are legătură și cu ce mâncăm, și cu ce scoatem din noi, adică toată zona asta de gastroenterologie, de colon, de cum vă alimentați, poate aveți o intoleranță, o alergie, dar dacă aveți lucrurile acestea trebuie să aveți mai mare grijă de ele.

La sfârșitul săptămânii, Venus va intra în Rac și oarecum o să vă ajute și pe plan profesional!

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel