Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, vineri, 22 septembrie 2023

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop. Mâine, Soarele va intra în Balanță. 

Soarele se pregătește să iasă din Fecioară. Va intra mâine în Balanță. Luna tranzitează semnul Săgetătorului, deci urmează câteva zile bune pentru distracție și călătorii. 

Berbec

Pe ultima sută de metri, vei încerca să termini unele proiecte de la serviciu. Și știi cum e. Nu câștigi neapărat timp când te grăbești. 

Taur

Astrele îți recomandă să nu procrastinezi. Săptămâna viitoare vor apărea alte proiecte și nu vei avea timp de toate la serviciu. 

Gemeni

Primești un ultimatum din partea familiei. Și nu prea ai chef de problemele ei. Totuși, ar fi bine să vii măcar cu unele soluții. 

Rac

Vei fi foarte vorbăreț. Și destul de curios. Mintea îți este destul de neliniștită. Îți va fi greu să te concentrezi și acasă și la serviciu. 

Leu

Te învârți în jurul cozii atunci când este vorba de o investiție. Parcă ai vrea să cheltuiești suma respectivă, parcă nu ai vrea. 

Fecioară

Soarele mai stă în semnul tău pentru o zi. Este cazul să vezi doar jumătatea plină din absolut orice situație. Și să mergi mai departe. 

Balanță

Oboseala te va împiedica să te ocupi de toate proiectele de care ți-ai propus. Este cazul să te ocupi de prioritizare serioasă. 

Scorpion

Ziua se va însenina după o discuție cu un prieten sau cu o persoană apropiată. Ai nevoie de alte perspective. Vei deveni mai optimist. 

Săgetător

Aspectele zilei te pot ajuta pe plan profesional. Poți căpăta mai multă vizibiltate. Dar atenție că o poți primi și în urma unei boacăne. 

Capricorn

Nu prea ai chef de muncă. Și din lene, vei căuta cele mai bune scurtături pentru a rezolva sarcinile de la serviciu. Dar vei avea succes. 

Vărsător

Treci de la cheltuirea banilor în mod haotic la o zgârcenie absolută. Astrele îți recomandă să nu pierzi energie pentru oameni nesemnificativi. 

Pești

Partenerul nu este dispus să facă niciun compromis. Iar tu ai alte păreri. Deci vor apărea discuții serioase între voi doi. Nu neapărat plăcute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel