Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop, luni, 6 iunie 2022

Autor: Daniela Simulescu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Horoscop zilnic. Conjuncție Uranus-Pallas. 

Astăzi avem două aspecte speciale: o conjuncție între Uranus și Pallas în semnul Taurului și un sextil între Soarele din Gemeni și Chiron din Berbec. 

Uranus vorbește despre instabilitate, noncomformis, genialitate și rebeliune. Pallas era zeița strategiei și a planificării, avea rol în războaie. Taurul este semnul resurselor. Deci conjuncția dintre cei doi aștri vrea să ai planul de a nu avea un plan concret. Adică să fii pregătit pentru orice schimbare surprinzătoare din punct de vedere financiar. Dar pentru asta ai nevoie totuși de o siguranță. Astfel încât să poți lua decizii la care alții nici nu s-ar fi gândit. Cu alte cuvinte, să ai puterea să te joci cu necunoscutul. 

Sextilul dintre Soare și Chiron îți arată că autenticitatea este lozul tău câștigător. Că acceptarea rănilor pe care le duci cu tine te-a făcut mai puternic și te-a ajutat să mergi mai departe. Exact un asemenea aspect te ajută să obții admirația celor din jur. Împărtășești întâmplările mai puțin fericite într-un mod creativ și îți maximizezi șansele. 

Berbec

Îți vei putea transforma experiențele vechi mai puțin plăcute, să nu zic dureroase, în adevărate instrumente creative pentru depășirea unor blocaje. 

Taur

Conjuncția Uranus-Pallas din semnul tău te va face și furios, dar și foarte pragmatic. Și oarecum pregătit de schimbări. 

Gemeni

Astrele îți recomandă să îți asculți intuiția. Astfel vei evita unele situații deloc benefice pentru tine sau pentru persoanele dragi. 

Rac

Va fi nevoie să pui limite clare, atât față de prieteni, cât și față de membrii familie. Dacă nu, vă veți dezamăgi ușor unii pe alții. 

Leu

Strategiile legate de carieră sunt avantajate astăzi, dar nu uita să ai tot timpul și o soluție de rezervă. Șefii îți vor aprecia entuziasmul. 

Fecioară

Îți poți seta noi obiective sau poți decide să înveți ceva nou, să cauți persoane cu experiențte care să îți împărtășească din experiența lor. 

Balanță

Poți discuta foarte deschis cu partenerul despre cheltuielile din ultima vreme. Și despre cum vă puteți îmbunătăți situația financiară. 

Scorpion

Relația ta are nevoie să fie hrănită. Nu va înflori dacă o lași să meargă de la sine. Aspectele zilei îți cer mai mult efort și implicare. 

Săgetător

Colegii ți se vor alătura mai ales dacă vii cu idei noncomformite. De asemenea, vei găsi soluții uimitoare pentru problemele casnice. 

Capricorn

Un om trebuie să se ocupe și de micile bucurii ale vieții, nu doar de muncă. Astrele îți recomandă să ai în vedere acest fapt. 

Vărsător

Schimbările, reparațiile sau decorarea locuinței vin și cu bucurie, dar și cu efort și frustrări. E bine că se termină destul de repede. 

Pești

Ești omul potrivit la momentul potrivit. S-ar putea să rezolvi un puzzle, atât acasă, cât și la serviciu. Bazează-te pe mintea ta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel