Horoscop, joi, 22 septembrie 2022
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune
Horoscop zilnic. Mâine vom avea Echinocțiul de toamnă.

Soarele se apropie de ieșirea din semnul Fecioarei și intrarea în cel al Balanței, ce va culmina odată cu Echinocțiul de toamnă. Mercur, de asemenea, se pregătește de schimbarea semnului. Luna își continuă tranzitul în Leu. Deci este posibil să resimțim zilele acestea nevoia de a îmbunătăți, ajusta, corecta, disciplina. În orice domeniu. Senzația aceea că ai greșit ceva și nu știi ce anume. 

Berbec

Guvernatorul tău, Marte, nu este deloc stresat. Ba din contră, este frânat de Saturn. Deci nu este cazul să te grăbești cu nimic. 

Taur

Venus se apropie de o opoziție cu Neptun. Îți va fi destul de greu să setezi limite în relațiile personale. Mai ales cu prietenii. 

Gemeni

Preocuparea este mai degrabă un inamic decât un aliat. Pentru că îți fură concentrarea și vei pierde mult timp aiurea. 

Rac

Câteodată, vorbele pot răni mai mult ca niște fapte. Deci ar fi bine să ai grijă ce le spui celor dragi. Dacă nu te simți bine, mai bine îi eviți. 

Leu

Gestionarea resurselor poate întâlni nenumărate piedici. Nu este recomandat nici să cheltuiești fără măsură, dar nici să te zgârcești. 

Fecioară

Parcă mai ai ceva de rezolvat, dar nu știi ce anume. Din păcate, nici apropiații sau colegii nu își dau seama de cum să te ajute. 

Balanță

O parte din tine vrea să acționeze, cealaltă dorește să te țină ferită de ochii lumi. Ai face bine să  faci și să taci. 

Scorpion

Te acompaniază un sentiment cronic de neîncredere. Din păcare, referitor chiar și la persoanele apropiate. Încearcă să ai argumente. 

Săgetător

Încă beneficiezi de sprijinul șefilor. Deci nu ezita în a-l cere. Încearcă totuși să nu te lauzi prea mult cu avantajale tale. 

Capricorn

Te plângi prea mult de greșelile altora. Mai bine cauți o soluție să repari și să fie bine pentru toată lumea din jurul tău. 

Vărsător

Ai nevoie de multe validări înainte de a trece la următorul nivel. Mai ales din punct de vedere profesional. Deci cu răbdare!

Pești

Partenerul este sursă de stres. Te agită și uiți de ale tale. Încearcă să ai un program cât mai bine stabilit, mai ales la serviciu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel