Horia Tecău, după decizia lui Halep: Șansele scad...
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Jucătorul de tenis Horia Tecău a comentat decizia Simonei Halep de a nu participa la Jocurile Olimpice de la Rio din cauza virusului Zika.

"Am aflat de decizia Simonei. E decizia ei, ea ştie cel mai bine ce-şi doreşte să facă. Dacă nu va participa la Rio, şansele de a intra în proba de mixt scad, pentru că ele depind de clasamentul pe care îl ai. Să vedem dacă intrăm cu următoarea jucătoare, pentru că lista la mixt este foarte puternică. Nu pot să comentez mai mult, e decizia Simonei.

Ea cu echipa ei ştiu cel mai bine ce e de făcut. Eu nu sunt îngrijorat, asta înseamnă că sunt inconştient? Nu, nu sunt. Ştiu că acest virus a apărut în mai multe locuri, nu numai în Brazilia.

Am fost informaţi de toate măsurile care se vor lua acolo. Dacă există un minim de risc, noi vom face totul să fie în regulă. Nu m-am gândit nicio secundă să renunţ la Rio pentru asta. Mă gândesc să îmi iau toate măsurile care se pot lua, dar nu m-am gândit deloc să nu particip la Rio", a spus Tecău în conferinţa de presă de la finalul partidei de dublu a întâlnirii de Cupa Davis România - Spania. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel