Horia Brenciu: Nu mă tem, nu ştim niciodată unde ne va duce viaţa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
Horia Brenciu
Horia Brenciu
Artistul Horia Brenciu a vorbit marți, 16 octombrie, cu tinerii care studiază la Universitatea din București, despre provocările și satisfacțiile pe care ți le poate aduce o carieră fundamentată pe pasiune.

Această întâlnire a avut loc în cadrul evenimentului „Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine", care s-a desfășurat anul acesta în șase centre universitare din țară și a fost organizat de compania CGS România, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de outsourcing de pe piața naţională. Partenerii și, totodată, gazdele evenimentului au fost Universitatea „Lucian Blaga" din Sibiu, Universitatea „Dunărea de Jos" din Galați, Universitatea „Transilvania" din Brașov, Universitatea Sapientia din Miercurea Ciuc, Universitatea „Constantin Brâncuși" din Târgu-Jiu și Universitatea din București.

Brenciu, întâlnire cu studenții a șase universități

Sute de studenți s-au adunat, în aulele celor șase universități, pentru a-l cunoaște și a sta de vorbă cu Horia Brenciu. Cu energia sa inconfundabilă, el le-a vorbit tinerilor despre parcursul său profesional, despre momentele de cumpănă și despre provocările cărora trebuie să le facă față permanent, despre șansele ce nu trebuie lăsate să treacă pe lângă noi, despre determinare și pasiune, depre empatie, altruism și dragoste de oameni. Tot el le-a împărtăşit din experienţa sa de jurat la „X- Factor" şi „Vocea României", povestind cât de greu i-a fost atunci când a trebuit să facă o alegere şi să trimită concurenţi acasă.

Ceea ce m-a ajutat pe mine în viaţă este că iau totul ca pe o provocare şi profit de norocul care mi se oferă. Fac lucrurile cu pasiune şi nu mă tem să muncesc pentru ceea ce-mi place cu adevărat. Trebuie să prindem fiecare şansă, pentru că nu ştim niciodată unde ne va duce viaţa", a declarat Horia Brenciu în fața studenților veniți să îl cunoască și să afle cum și-a construit succesul.

(w670)

Discuțiile au fost interactive, Horia a fost conectat în permanență cu publicul, a răspuns cu răbdare și bucurie tuturor întrebărilor, sfătuindu-i pe studenți să nu se teamă să greșească, să adauge sare și piper vieții lor, să fie curioși, să-și onoreze cu bun simț profesorii și să fie conștienți că, numai depășind obstacole, pot să își descopere adevăratul eu. „Plăcerea voastră interioară e fermentul care vă va duce spre succes. Nu am fost confirmat la toate castingurile, nu mi-au ieşit lucrurile din prima, iar secretul e să nu te dai bătut.", a mărturisit artistul.

Marți, 16 octombrie, poveștile amuzante, glumele și buna dispoziție au făcut ca Aula Magna a Facultății de Drept din cadrul Universității din București să răsune de hohote de râs și aplauze, iar cei prezenți să rămână cu o amintire de preț, descoperind un artist complet, un om cald, care împărtășește tuturor bucuria de a trăi.

La finalul fiecărei întâlniri, Horia Brenciu s-a fotografiat alături de tineri, a dat autografe și, apoi, le-a făcut o scurtă vizită și angajaților CGS România.

După cum îl știam de la televizor, mă așteptam la o persoană simpatică și amuzantă, dar Horia a depășit cu mult aceste așteptări! Este atât de cald și de plăcut, plin de viață și de energie pozitivă, sincer și natural, încât nu ai cum să nu-l placi. De astăzi, devin fanul său!", a afirmat Oana, o angajată CGS România din București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel