HORECA, sumă uriașă pusă în joc pentru a trece criza. Corina Martin: Fără îndoială este nevoie!
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Corina Martin, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România - FAPT, a vorbit despre modul în care statul ar putea susţine industria turismului din România în acest an dificil. 

Corina Martin a spus, într-un interviu acordat DC News TV, ce sumă ar trebui injectată de către Guvern, prin diverse programe, în industria horeca din România, pentru a o susţine în această perioadă dificilă. 

"E nevoie de câteva sute de milioane de euro, fără îndoială. Noi suntem în discuţii în acest moment inclusiv pe partea de IMM Invest care nu funcţionează, din păcate, în mod special pentru industria horeca şi nu ne ajută foarte mult. Acest program funcţionează foarte greu, nu cred că sunt prima persoană care spune acest lucru. Nu sunt acordate granturi pentru companiile şi antreprenorii din industria horeca şi susţinem în continuare această nevoie.

Repet, este nevoie şi de un plan strategic de promovare; din păcate, nu se încurajează călătoriile în acest moment", a afirmat Corina Martin.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel