Hohote de RÂS după ce a spus Orban: Ordinul ministrului care este DEMIS!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Premierul Ludovic Orban a stârnit hohote de râs după o gafă. 

Aflat în Brăila, premierul a făcut declarații de presă. Întrebat ce se va întâmpla cu școlile, în contextul alegerilor locale, premierul Ludovic Orban a spus că ”nu sunt valabile deciziile luate de Comitetele Județene pentru Situații de Urgență. Este foarte clară procedura, care presupune să se emită ordin al Ministrului Educației având ca suport decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Copiii vor face ce scrie în ordin și-n hotărârea CNSU.”

Ludovic Orban a continuat: ”Reglementarea e foarte clară: OUG stabilește, cu precizie, care este procedura, noi am respectat-o. Inspectoratele școlare, managementul școlar trebuie să respecte ordinul ministrului și hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Copiii, părinții și cadrele didactice trebuie să țină cont de ordinul ministrului care este DEMIS... ăăă, ăsta, este emis în baza...”. Au urmat hohote de râs! 

”Se vor organiza cursurile în exclusivitate online vineri, luni și marți, ca în scenariul roșu în orice școală unde există minimum o clasă care se transformă în secție de votare, lucrurile sunt clare” a explicat Ludovic Orban.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel