Hoandră: Dacă cineva ar face așa ceva la Realitatea TV, eu aș pleca acasă!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Hoandră
Hoandră
Jurnalistul Octavian Hoandră a avut un schimb de replici cu avocatul Veronel Rădulescu.

Octavian Hoandră a făcut referire la recentele proteste din justiție. 

”Are justiția voie să facă greve? Întreb și eu așa... ca un prost”, a zis Octavian Hoandră.

”Este discutabil. Legea spune că nu”, a zis Veronel Rădulescu.

”Păi atunci?! Cum dracului face justiția grevă? Ce țară este asta? Nu mai înțeleg nimic. Judecătorii fac justiția. Eu cred că judecătorii trebuie să fie coloana vertebrală a unui stat”, a continuat Octavian Hoandră.

”Atunci când vorbim de judecători, procurori, magistrați, nu trebuie să ne gândim că toți sunt la nivelul lui Onea sau Negulescu. Sunt foarte mulți profesioniști, foarte mulți oameni serioși”, a adăugat avocatul.

”Dar unde sunt în dezbaterea publică?! Eu, dacă un coleg de la Realitatea TV ar face ce au făcut Onea și Negulescu pentru breasla magistraților, aș pleca acasă în semn de protest!”, a replicat Octavian Hoandră.

”Atât de mult rău au făcut cei doi prin abuzurile lor încât toate discuțiile despre pensiile speciale, toate discuțiile legate de problemele din justiție intră într-un soi de derizoriu pentru că toți oamenii se gândesc la abuzurile făcute de Onea și Negulescu”, a conchis Veronel Rădulescu.

Magistrații au pus lacătul pe sălile de judecată, revoltați de intenția Parlamentului de a le tăia pensiile de serviciu și de a nu le mai permite să se pensioneze după 25 de ani de activitate. Miercuri, procesele s-au amânat pe bandă rulantă în toată țară. 

Legea care a tulburat apele în justiție ar urma să fie dezbătută de plenul Camerei Deputaților, pe 28 ianaurie, când a fost convocată o sesiune extraordinară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel