Urmărește emisiunea live
Hidroelectrica, listare pe bursă. Daniela Șerban (ARIR): Este cel mai așteptat IPO / video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea
Urmează un moment foarte important pentru Hidroelectrica.

Listarea pe bursă a Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din țară, ar putea avea loc cât mai devreme în anul 2023. Despre acest subiect ne-a vorbit Daniela Șerban, președintele Asociației Române pentru Relația cu Investitorii (ARIR) la DC News și DC Business.

Întrebată ce listări sunt programate pentru 2023, Daniela Șerban (ARIR) a spus: „Toți ochii sunt ațintiți spre Hidroelectrica. Este IPO-ul (oferta publică inițială) cel mai așteptat. Investitorii deja și-au pus banii în conturi și așteaptă când va avea loc acest IPO. Cel mai probabil, până când nu se va realiza acel IPO nu vom vedea alte listări pentru că este o valoare foarte mare așteptată. Vorbim și de miliarde de euro. Vom vedea care va fi procentul scos pe piață”.

„După listarea Hidroelectriva, vor fi companii din zona agricolă, din zona energiei, chiar și din zona serviciilor financiare. Sunt tot felul de industrii și domenii noi”, a mai zis Daniela Șerban (ARIR) la DC News și DC Business.

Vezi aici mai multe detalii despre subiect:

CITEȘTE ȘI: Investiție sigură pe care o poți face. Daniela Șerban (ARIR): Nu dublezi banii în două luni, dar îi dublezi în zece ani. E mai bine așa decât să-i pierzi în trei zile - https://www.dcnews.ro/investitie-sigura-pe-care-o-poti-face-daniela-serban-arir-nu-dublezi-banii-in-doua-luni-dar-ii-dublezi-in-zece-ani-e-mai-bine-asa-decat-sa-i-pierzi-in-trei-zile_903584.html

VEZI ȘI: Trei lucruri de care să ții cont dacă vrei să investești. Daniela Șerban (ARIR) vine cu recomandări pentru banii tăi / video - https://www.dcnews.ro/trei-lucruri-de-care-sa-tii-cont-daca-vrei-sa-investesti-daniela-serban-arir-vine-cu-recomandari-pentru-banii-tai-video_903487.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel