Data publicării:

Herman Berkovitz: Noi nu am atacat niciodată Gaza, le-am dat hrană, apă, electricitate. Ei au trăit prin noi, iar asta a fost greșeala noastră

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: freepik @DesignPro2
FOTO: freepik @DesignPro2
Herman Berkovitz a demontat, în cadrul unui interviu DC News, ”poveștile” care se aud prin România, privind lupta palestinienilor.

”Atâtea povești sunt la noi, că în fiecare zi asculți încă una, și încă una. Și îți dai seama cum s-au luptat acești oameni pentru Israel și pentru aceste teritorii. Și vă dați seama, că cei care acum încep să plângă pentru faptul că populația din Gaza începe să sufere, dar știau acest lucru. 

Am auzit un comentariu, de la cineva din România, care zicea că se luptă de atâția ani de zile pentru teritoriul lor. Dar acest domn nu știe că noi nu am atacat Gaza niciodată. Noi nu numai că nu i-am atacat, dar le-am dat hrană, apă, le-am dat produse, le-am dat electricitate. Ei au trăit prin noi, prin aceste produse. Le-am lăsat să intre bani, milioane de dolari de la tot felul de țări arabe.

Am lăsat în ultimul timp cam 20.000 de arabi care să lucreze în Israel. Și totul l-am făcut ca să aibă prosperitate și să aibă o economie dezvoltată.

Iar asta a fost greșeala noastră. Noi am crezut că am făcut totul pentru ei ca să se dezvolte  economic. Am fost naivi și uitați, au intrat în acea dimineață și în loc să vină și să ne mulțumească, ei ce au făcut? Au tras, au ucis. Lucruri pe care pur și simplu nu pot să vă spun.

Se spun niște lucruri pe care nici nu poți să le descrii la televizor că se pot întâmpla. Aceste animale vor fi omorâte”, a declarat Herman Berkovitz, medicul premierului israelian, în exclusivitate pentru DC News.

Citește și: Herman Berkovitz, medicul lui Benjamin Netanyahu, detalii terifiante din Israel: ”Au înmormântat doi oameni fără cap...”. Interviu dintr-un adăpost de lângă Tel Aviv: Când cad, rachetele fac prăpăd

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel