'Hemofilia Cros – Astăzi alergi pentru mine, ca mâine să alergăm împreună'
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Evenimentul 'Hemofilia Cros – Astăzi alergi pentru mine, ca mâine să alergăm împreună' a avut loc, sâmbătă, la Buziaș.

Crosul a fost organizat de Asociația Română de Hemofilie, alături de Centrul European de Tratare a Hemofiliei Cristian Șerban din Buziaș. 

Printre cei care au alergat s-au numără foşti mari fotrbalişti precum “cangurul” Romulus Gabor sau foştii polişti Mircea Axente şi Ovidiu Cuc, însoţiţi de impresarul Florin Iacob.

Crosul și-a propus să aducă în prim-plan conştientizarea cu privire la hemofilie, dar și promovarea activității fizice, solidaritatea, sprijinul comunitar și promovarea, importanța accesului la tratament. Evenimentul a avut loc și în contextul Zilei Mondiale a Hemofiliei.

'ASTĂZI ALERGI îN LOCUL MEU, MÂINE ALERGĂM ÎMPREUNĂ

Mici și mari ne-am așezat la start, cu câteva zile înainte de a sărbători Ziua Mondială a Hemofiliei. Ne-am dorit să fim aproape de pacienții noștri cu hemofilie, să îi asigurăm de sprijinul de care au nevoie pe drumul vieții lor. Cu bucurie ni s-au alăturat Romulus Gabor, Mircea Axente și Ovidiu Cuc. Mulțumim frumos tuturor participanților. Ne-a impresionat entuziasmul și determinarea fiecăruia. #Hemofilia #Cros', au transmis organizatorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel