Hello Holidays, propunere de VACANȚĂ. Cum să-ți încarci bateriile într-o singură zi. Excursie de neuitat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Anul 2020 este restrictiv cu privire la vacanțe, din cauza pandemiei. Dacă nu v-ați planificat o vacanță de lungă durată, puteți alege o alternativă sigură și ieftină de a descoperi minunatele destinații de vacanță din România și chiar din Bulgaria. 

O agenție de turism din România, Hello Holidays, își bucură clienții cu vacanțe de O ZI, pe lângă binecunoscutele sejururi și circuite. Astfel, dacă vreți să luați o pauză și să vă încărcați bateriile, nu există variantă mai bună decât ”O zi cât o vacanță”. 

”Iubim România și ne-am decis că trebuie explorată pe îndelete, chiar și de cei cu putin timp la dispoziție. Astfel că, începand cu 2015 am inclus în portofoliul un nou concept: excursii de 1 zi sau “O zi cât o vacanță”. Ulterior, am deschis portofoliul și pentru Bulgaria” anunță agenția de turism. 

Cum siguranța e pe primul loc, Hello Holidays își anunță clienții cu privire la mașinile noi din flota Hello Holidays Transport. Este vorba despre o suplimentare de autocare și microbuze, în urma unei investiții de 500.000 de euro, totul pentru siguranța turiștilor, în această perioadă complicată. Pe lângă această investiție, agenția de turism respectă măsurile recomandate de Guvern, pentru ca vacanță să fie nu doar fantastică, dar și sigură, iar turiștii să se întoarcă fericiți și sănătoși după excursiile de vis. 

”Sunt autocare Setra, clasificate la trei stele și cu o capacitate de până la 63 de locuri, care au toate dotările pentru o călătorie confortabilă, de la scaune reglabile, aer condiționat, lămpi individuale, monitorizare GPS, DVD, video la ferestre panoramice, precum și microbuze Volkswagen Caravelle, de 8+1 locuri.” anunță agenția. 

Hello Holidays este înființată în urmă cu 13 ani. Organizează circuite în România și alte 36 de țări din Europa și Asia. Oferă turiștilor experiențe unice de călătorie cu durata de o zi până la 19 zile, organizate fie cu autocarele Hello Holidays Transport, fie cu avionul. În ultimii ani a adăugat în ofertă vacanțe pe zboruri charter în Zakynthos, Corfu, Antalya, Marmaris. Compania are 27 angajați și a încheiat anul 2019 cu un volum de vânzări de aproximativ 5,5 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel