Heiuş, cercetat penal. "Persoana care a făcut plângerea, un infractor. Probabil se răzbună"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Lucian Heiuş, ministrul propus la Finanţe, a explicat de ce este cercetat penal şi a pus totul pe seama unei răzbunări din partea reclamantului. 

"Persoana care a făcut acea plângere penală este un infractor. Colegii mei de la Inspecţie fiscală, când eu eram director, i-au făcut o inspecţie fiscală cu o rambursare ilegală de TVA. Au constatat că sunt întocmite elementele constitutive ale unei infracţiuni, au înaintat dosarul Parchetului, Parchetul a făcut cercetarea şi înaintat rechizitoriul în instanţă şi a fost condamnat la doi ani pentru evaziune fiscală. El, fiul, sper să îi ţin bine minte, şi soţia sau fiica. I s-a stabilit o sumă destul de mare ca şi prejudiciu. Surprinzător pentru mine, la vreun an după ce a fost condamnat la doi ani, face această plângere, care nu are niciun fundament real", a spus Lucian Heiuş, întrebat despre acest dosar.

El a subliniat că acuzaţiile nu au niciun fundament şi a precizat că a aflat despre acest denunţ din presă, cu o zi în urmă. ”Bănuiesc că este doar o răzbunare a unui om care într-adevăr a fost condamnat pe un raport de inspecţie fiscală făcută de colegii mei”, a subliniat Lucian Heiuş, conform Agerpres 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel