Harry și Meghan se află în Germania. Un important eveniment internațional începe
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Twitter (@InvictusGamesDE)
Sursă foto: Twitter (@InvictusGamesDE)
Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, se află în Germania pentru a participa la deschiderea unui important eveniment internațional pe care îl patronează. 

Ducele și Ducesa de Sussex au sosit în Germania, unde urmează să apară la un eveniment Invictus Games. Prințul Harry a ținut un discurs mai târziu la Dusseldorf pentru a marca începerea numărătorii inverse de un an, până când competiția va avea loc în oraș. Publicul s-a arătat încântat de venirea celor doi, aplauzele fiind nelipsite, iar telefoanele imortalizând celebrul cuplu. Cei doi au fost întâmpinați de oficialități pe covorul roșu. 

Călătoria este una dintre primele ocazii în care cuplul a putut fi văzut în public în Europa, după episodul Megxit, scrie BBC

„Abia aștept să aud vuietul mulțimilor”

Jocurile Invictus din 2023 vor avea loc în septembrie anul viitor, iar Ducii de Sussex sunt așteptați să se întâlnească cu oficialii și potențialii concurenți cu un an înainte. Susținând un discurs în cadrul recepției organizate la primărie, ducele a spus că este „plin de entuziasm” la gândul de a avea următoarele jocuri în apropierea râului Rin și a cerut oamenilor să fie cât mai aproape de evenimentul sportiv, în orice fel. 

„Abia aștept să aud vuietul mulțimilor, să simt adrenalina competiției și să mă alătur râsetelor și chiar lacrimilor, fericite desigur, în timp ce ajungem să asistăm la schimbarea vieților chiar înaintea ochilor noștri”, a spus Prințul Harry

Ediția din acest an a fost filmată de echipa Netflix a Prințului Harry

Jocurile din acest an au avut loc în Olanda în aprilie, unde o echipă de filmare pentru un documentarul Netflix numit Heart Of Invictus, o serie în care apar Harry și Meghan, produsă de Archewell Productions, a fost văzută aproape de cuplu. Ducele a fondat Jocurile Invictus pentru a ajuta la reabilitarea personalului militar și a veteranilor răniți și bolnavi din întreaga lume.

După recepție, cuplul va fi dus de-a lungul râului Rin cu barca de la recepție la Merkur Spiel-Arena pentru o conferință de presă în care prințul Harry este așteptat să țină o sesiune de declarații de presă. Ei urmează să se întoarcă în Marea Britanie pentru premiile WellChild, joi, la Londra, unde ducele urmează să vorbească și el.

Ducesa a vorbit în podcastul său despre relația de cuplu

Luni, ducesa s-a adresat unui public tânăr de la summitul One Young World despre propria ei luptă în privința încrederii de sine. Cea mai recentă vizită a lor în Europa vine pe fondul consecințelor unui interviu cu ducesa acordat revistei americane The Cut, în care Meghan a spus că ea și soțul ei „au alterat dinamica ierarhiei” Familiei Regale „doar prin existența lor”.

Ea a vorbit, de asemenea, despre relația prințului Harry cu tatăl său și a oferit detalii despre viața lor din California, unde s-au mutat după ce s-au retras ca membri ai familiei regale în 2020. Marți, pe Spotify a fost lansată cea mai recentă tranșă a podcastului ducesei, Archetypes. În emisiunea audio, ea discută despre căsătorie și despre provocările de a fi o femeie singură, necăsătorită cu actorul Mindy Kaling.

Prezentând episodul, Meghan vorbește despre modul în care și-a planificat nunta la 14 ani pentru un proiect școlar.

„Mesajul chiar și la școala mea feministă de fete a fost atât de tradițional. Mai întâi vine dragostea. Apoi vine căsătoria. Asociațiile pe care societatea noastră le face în jurul femeilor necăsătorite se simt atât de depășite și am vrut să le reîmprospăt”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel