Harry și Meghan primesc ultima șansă. Condiția impusă de familia regală pentru a fi acceptați
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Instagram (@sussexroyal)
Sursă foto: Instagram (@sussexroyal)
Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au participat la Jubileu, însă această ocazie a fost un test pentru cei doi. 

Meghan Markle și Prințul Harry se află în fața ultimei șanse cu Familia Regală și ar putea fi excluși complet dacă vor dezvălui momente private ale Jubileului, a susținut un expert. Autorul Duncan Larcombe spune că cei doi duci de Sussex au vizitat Marea Britanie pentru a ”repara relațiile”, dar au dat peste un ”zid” față de câțiva membri ai familiei regale.

Cuplul s-a bucurat de întâlniri cu regina, Charles și Camilla în timpul șederii lor la Frogmore Cottage pentru Jubileu. 

Testul celor doi membri căzuți în dizgrație ”a început”

Cu toate acestea, s-a lăsat de înțeles că Majestatea Sa a interzis unui fotograf privat să facă fotografii în timp ce a întâlnit-o pe micuța Lilibet, totul din cauza temerilor că fotografiile ar fi distribuite rețelelor de televiziune din SUA. Se crede că ducii de Sussex s-au întâlnit doar o dată cu William și Kate, la slijba publică de mulțumire de la St. Paul's.

În timpul evenimentului, ducii de Sussex și ducii de Cambridge nu s-au salutat reciproc și nici nu s-au schimbat priviri.

Larcombe susține că familia regală așteaptă acum cu nerăbdare să vadă dacă Meghan și Harry folosesc călătoria în Marea Britanie pe post de conținut pentru noile lor proiecte cu Netflix.

”Testul chiar a început pentru Harry și Meghan. Au venit în Marea Britanie la Jubileu și și-au consolidat din nou poziția ca membri ai familiei regale, ceea ce este grozav pentru marca lor și ceva pe care Spotify, Netflix și Penguin vor devora”, spune Larcombe în Closer, citat de The Sun

Harry și Meghan au un viitor cu familia regală?

Larcombe a spus că viitorul lor cu familia va depinde ”de comportamentul lor și de modul în care merg mai departe”.

„E clar că o ramură de măslin a fost întinsă de familia regală. Dar Harry și Meghan ar strica asta dacă vreo informație privată despre acest weekend ar fi furnizată presei sau dezvăluită într-o carte.Este o ultimă șansă pentru ei acum. Dacă se va scurge ceva din weekend, îmi imaginez că vor fi renegați complet”, a spus specialistul. 

Dar, în timp ce cuplul se află pe ”un teren periculos”, ei ar putea acum să ”demonstreze că se poate avea încredere în ei”.

„Ar putea fi un pas uriaș în direcția corectă și începutul unui nou capitol”, a adăugat Larcombe.

Vine după ce unul dintre prietenii apropiați ai Prințului William a spus că moștenitorul este încă ”profund supărat” de decizia lui Meghan și Harry de a părăsi Familia Regală.

Sursa a spus pentru The Times: ”E încă profund supărat din cauza asta și se simte dezamăgit, dar a trecut mai departe”.

Se înțelege că cei din Cambridge au fost invitați la prima petrecere de naștere a lui Lilibet.

Cu toate acestea, cuplul și doi dintre copiii lor au fost în Țara Galilor pentru o vizită regală în acea zi.

Prințul Harry vrea să primească scuze pentru modul în care a fost tratat la Jubileu

Prințul Harry dorește scuze din partea familiei regale pentru modul în care a fost tratat în timpul Jubileului de Platină al Reginei, susține un expert. Angela Levin, care a petrecut un an cu Ducele de Sussex în timp ce își scria biografia, susține că prințul este ”absolut furios”.

Levin susține că Harry nu s-a gândit să vorbească cu William înainte de a se urca în avionul înapoi spre casă cu soția Meghan și copiii Lilibet, în vârstă de un an, și Archie, de trei ani.

Expertul a lăsat de înțeles că William și Harry nu s-au întâlnit în privat în timpul sărbătorii de patru zile. Citește continuarea AICI

Soții Sussex s-au întâlnit cu Regina, deși cererea lor pentru o fotografie cu monarhul împreună cu bebelușul Lilibet, a fost respinsă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel