Data actualizării:
Data publicării:

Harry și Meghan, în pragul despărțirii? Presa britanică prevestește divorțul anului

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Stiri
WhatsApp
foto instagram Royal Family/ Sussex Royal
foto instagram Royal Family/ Sussex Royal
Circulă zvonuri că Prințul Harry și Meghan Markle sunt pe punctul de a se despărți, încă de când Harry și-a lansat cartea de memorii, Spare.  

În cartea de debut a Ducelui de Sussex, el a făcut o serie de acuzații despre Familia Regală. Totuși, se crede că Meghan a fost îngrijorată de conținutul cărții, scrie The Mirror.

În relatarea-bombă a vieții sale, citită în întreaga lume, Harry a susținut că a fost îngrozit după ce a fost atacat fizic de fratele său, Prințul William. De asemenea, el a susținut că tatăl lor, regele Carol, și-a pus propriile interese mai presus de ale fiului său.

Harry a continuat susținând că mama lui vitregă, regina Camilla, „m-a sacrificat pe altarul ei personal de PR”.

Ducele a continuat să-și facă publică cartea, făcând diverse interviuri TV, dar soția sa nu i s-a alăturat în procesul de promovare.

Acum se crede că acesta este momentul care a stârnit zvonurile despre problemele din căsătoria lor, notează Daily Record.

O sursă apropiată a spus: "Așa ar fi abordat ea lucrurile? Posibil că nu. Dar ea îl va sprijini mereu și nu s-ar fi implicat niciodată în promovarea unui astfel de proiect personal".

Vorbind pentru Telegraph, sursa a adăugat: „Este vorba despre propria lui viață, călătoria și propria sa perspectivă”.

Zvonurile au provenit și din rapoartele potrivit cărora Meghan și Harry vor cariere separate.

Se pare că Harry pleacă în Africa pentru a filma un documentar Netflix, în timp ce Meghan va rămâne în SUA pentru a lucra la propriile proiecte.

Zvonurile s-au amplificat când Meghan a decis să nu se alăture soțului ei, când acesta a participat la Încoronarea Regelui Carol, în luna mai.

De asemenea, s-a raportat că cuplul se află sub „stres” în urma prăbușirii acordului lor cu Spotify, în valoare de 20 de milioane de dolari  și cei doi „își iau timp separat”.

Cu toate acestea, un prieten al lui Harry și Meghan a răspuns la zvonuri, pentru publicația Page Six: „Nu este adevărat, totul este literalmente inventat”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel