Data publicării:

Harry și Meghan, cu avionul privat în Caraibe, după ce au participat la o conferință despre schimbările climatice

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Meghan, Duchess of Sussex
Sursa foto: Facebook Meghan, Duchess of Sussex
Harry și Meghan au mers cu avionul privat în Caraibe, la scurt timp după ce au participat la o conferință despre schimbările climatice la New York.

Ducele și Ducesa de Sussex au plecat cu un avion privat pe o insulă din Caraibe la câteva zile după ce au participat la o conferință despre impactul schimbărilor climatice asupra sănătății mintale, potrivit Daily Mail.

Harry și Meghan au folosit un avion Dassault Falcon 7X pentru a zbura de la New Jersey la Canouan după ce au participat la summitul din New York pe 10 octombrie și din nou pentru zborul de patru ore între refugiul exclusivist și Atlanta, Georgia.

Ei au participat la conferința organizată de Project Healthy Minds, în cadrul căreia Zak Williams, fiul comediantului și actorului Robin Williams, le-a spus celor prezenți că schimbările climatice afectează negativ sănătatea mintală, în special a tinerilor.

Cei doi sunt mari ecologiști

 

Cuplul a fost dornic în trecut să-și evidențieze credențialele ecologice. Când a fost intervievat de Oprah Winfrey acum doi ani, Harry a identificat schimbările climatice și sănătatea mintală ca fiind cele două „probleme urgente”.

Dar perechea nu este străină nici de avioanele private. În 2019, Harry și Meghan au fost supuși unui control riguros pentru că au acumulat patru zboruri cu avionul privat în doar 11 zile, inclusiv unul la casa lui Sir Elton John din Nice.

Conferința Project Healthy Minds

 

Tema conferinței: Conferința a fost despre impactul schimbărilor climatice asupra sănătății mintale, organizată de Project Healthy Minds, o organizație care se ocupă de prevenirea și tratarea problemelor de sănătate mintală.

Participanți: La conferință au participat diverse personalități, cum ar fi Zak Williams, fiul lui Robin Williams, care a vorbit despre cum schimbările climatice afectează negativ starea psihică a tinerilor, și Ducele și Ducesa de Sussex, care au fost invitați speciali.

Locație și dată: Conferința a avut loc la New York pe 10 octombrie 2023 și a fost urmată de un dineu de gală.

Scopul conferinței: Conferința a avut ca scop să sensibilizeze publicul și să strângă fonduri pentru proiectele Project Healthy Minds, care vizează să ofere soluții inovatoare și accesibile pentru îmbunătățirea sănătății mintale la nivel global.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel