Harry și Meghan au CHIULIT. Netflix și Spotify, decizie pentru contractele de milioane de dolari semnate de cei doi Duci
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Sussex Royal
Foto: Instagram Sussex Royal
Netflix și Spotify abordează în sfârșit lipsa de producție a lui Harry și Meghan.

Netflix și Spotify vor încerca să îi determine pe Meghan Markle și pe Prințul Harry, care au semnat contracte de milioane de dolari cu aceste companii și care încă nu și-au onorat angajamentele, să se pună pe treabă.

Netflix a postat un anunț pe Instagram în care caută un designer de producție pentru filmul de debut al lui Meghan Markle, Pearl, potrivit Radio DC NEWS.RO

Spectacolul de animație, creat de ducesa de Sussex, povestește despre o tânără, fascinată de de femeile remarcabile din punct de vedere istoric. Soțul lui Elton John, David Furnish, și aclamata documentaristă Liz Garbus se numără printre producătorii executivi.

În anunțul pentru concurs se menționează că se caută o persoană care să ajute echipa de producție imprime proiectului o viziunea estetică a proiectului. Dar deocamdată, Harry și Meghan nu au lansat nimic pentru serviciul de streaming.

Nu a trecut mult timp până când s-a aflat că Spotify a preluat producția unei serii de podcasturi care vor fi lansate de prințul Harry și Meghan Markle. Până în prezent, au fost realizate doar 35 de minute de conținut audio pentru canalul Archewell Audio.

Netflix și Spotify nu au comentat încă situația. Între timp, prințul Harry a reușit să acorde un interviu scandalos lui Oprah Winfrey, care a fost difuzat pe CBS, apoi a filmat împreună cu aceasta un serial despre sănătatea mintală pentru Apple TV+ și a fost, de asemenea, subiectul unui podcast al actorului american Dax Shepard.

Meghan Markle, DEZAMĂGITĂ de Prințul Harry. Săgeată după gestul Prințului William: A REFUZAT să se SUPUNĂ

Deși au o relație puternică, la fel ca orice cuplu, au și momente tensionate. Astfel, Meghan Markle a fost dezamăgită de soțul ei din cauza lipsei sale de autoritate, pentru că Prințul William a refuzat să i se supună, asta scrie "Woman's Day".

Revista "Woman's Day" își bazează dezvăluirea pe mărturisirile istoricului regal Robert Lacey, autorul cărții "Război regal-Minciuni și trădări".

În carte, autorul prezintă tensiunile dintre cei doi Prinți.

Prințul Harry este ambițios, dar nu ar suporta să fie pus pe planul doi și folosit ca o piesă de schimb.

Cu toate acestea, în aprilie 2006, pe când Harry avea 21 de ani, el s-a dovedit fără autoritate în fața fratelui lui mai mare, într-un episod din trecut.

S-a întâmplat la defilarea de sfârșit de an a promoției de la școala militară Sandhurst.

Harry avea grad de sublocotenent în regimentul de cavalerie Blues and Royals și își făcea atunci intrarea în școala militară.

Regina Elisabeta a II-a a participat la defilare pentru prima oară în 15 ani, iar atunci, Prințul William a refuzat să stea drepți în fața fratelui mai mic, care avea rang superior, lucru l-a iritat pe Harry.

Acesta a fost momentul pentru care Meghan Markle a fost dezamăgită când a aflat că nu s-a impus în fața fratelui său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel