Harry și Meghan ar fi primit un set de instrucțiuni despre ce nu au voie să facă la încoronarea Regelui Charles. Cererile lor ar putea crea "haos"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Harry și Meghan ar fi primit un set de instrucțiuni despre ce nu au voie să facă la încoronarea Regelui Charles. Cererile lor ar putea crea "haos" / Foto: Instagram sussexroyal
Harry și Meghan ar fi primit un set de instrucțiuni despre ce nu au voie să facă la încoronarea Regelui Charles. Cererile lor ar putea crea "haos" / Foto: Instagram sussexroyal
Prințul Harry și Meghan Markle ar fi primit câteva instrucțiuni despre ce nu au voie să facă la încoronarea Regelui Charles al III-lea.

Încă de la moartea tristă a Reginei Elisabeta a II-a, la începutul lunii septembrie 2022, au existat o mulțime de întrebări despre ce va urma pentru Familia Regală. Evident, fiul ei, Prințul Charles, este acum la conducere, dar un lucru despre care s-au întrebat milioane de observatori regali a fost dacă Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, vor fi sau nu invitați la ceremonia de încoronare a lui Charles. Acum, se pare că vor fi, într-adevăr, invitați la evenimentul istoric, dar cuplul va avea câteva instrucțiuni stricte despre ce nu au voie să facă în timp ce sunt acolo, scrie Yahoo News.

Chiar și fără a acorda o atenție foarte mare Familiei Regale, fiecare poate observa că relația deja tensionată dintre Ducele și Ducesa de Sussex (cauzată de părăsirea îndatoririlor regale în ianuarie 2020) și, practic, toți ceilalți membri ai Familiei Regale a Marii Britanii a fost pe un teren și mai tulbure în ultima vreme.

Nu numai că cei doi au lansat un documentar Netflix, urmărit pe scară largă, "Harry & Meghan", despre perioada petrecută în Marea Britanie, dar prințul și-a lansat și cartea sa de memorii la începutul acestui an, "Spare", care a dezvăluit noi acuzații, supărând pe mulți din familie.

Cererile lui Harry și Meghan ar putea crea "haos" la încoronarea lui Charles

Prințul Harry și Meghan Markle ar intenționa să ceară un loc pe balconul Palatului Buckingham în timpul încoronării Regelui Charles, dar și o recunoaștere a celor doi copii ai lor, potrivit unui raport, scrie New York Post.

Cererile și aparenta rezistență a cuplului ar putea arunca evenimentul istoric în „haos”, se tem cei din interiorul Familiei Regale.

Ducele și Ducesa de Sussex, care au primit recent invitațiile la ceremonia din 6 mai, încă se gândesc dacă vor călători sau nu în Marea Britanie. Dacă se hotărăsc totuși să meargă la încoronare, aceștia vor primi un "umăr rece" din partea unor membri seniori ai Familiei Regale, potrivit unui raport.

Harry și Meghan sunt în principal preocupați de rolul copiilor lor - prințul Archie, care va împlini 4 ani în ziua în care bunicul său va fi încoronat, și prințesa Lilibet, în vârstă de un an, a declarat pentru OK o sursă apropiată Familiei Regale. Se crede că Archie și Lilibet nu au fost invitați să participe la încoronare.

Ce și-ar dori, de fapt, Harry și Meghan

"Palatul încearcă să încheie negocierile cât mai repede posibil, deoarece nu pot merge până la margine. Ar putea duce la haos. Cu toate acestea, ceea ce susțin Ducele și Ducesa de Sussex este ca ei să fie incluși cu restul familiei la Palat mai târziu în acea zi", a declarat o persoană din interior pentru presă.

"Este, de asemenea, ziua de naștere a Prințului Archie în ziua încoronării, așa că ar dori un fel de semn în legătură cu asta la una dintre recepții, chiar dacă este vorba doar o mențiune de la mulți ani", a mai spus sursa.

Absența celor doi tineri de la eveniment "nu a fost niciodată un motiv de dispută", potrivit sursei, din cauza "neliniștii și crizelor de furie" tipice copiilor mici. De asemenea, se pare că Harry și Meghan fac eforturi pentru a fi incluși pe balconul Palatului Buckingham în ziua cea mare - un protocol regal rezervat strict membrilor activi ai Familiei Regale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel