Harry îşi reglează conturile cu William. The Sun: Trădătorul şi omul devotat
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
Presa britanică este de partea prinţului moştenitor William şi a soţiei sale, Kate, după difuzarea serialului Netflix „Harry & Meghan”.

„Trădătorul şi omul devotat” a scris, vineri, tabloidul britanic The Sun, după difuzarea mult așteptatului documentar „Harry & Meghan”.

Publicând o fotografie a prinţului moştenitor şi a familiei sale, în timpul concertului regal de Crăciun de la Westminster Abbey, cotidianul englez arată compasiune faţă de William şi îl acuză pe Harry.

Aceeaşi fotografie, în care Kate şi William apar alături de copiii lor, Charlotte şi George, este pe prima pagină a The Daily Mail. Mesajul este de susţinere pentru William şi sprijinire a „Demnităţii în faţa trădării”.

În ultimele trei episoade din „Harry & Meghan”, cuplul oferă versiunea sa despre faptele legate de ruptura de monarhia britanică. Prinţul Harry acuză anturajul lui William că s-a aflat în spatele mediatizării negative a cuplului. 

Documentarul celor doi a stârnit foarte multe controverse. S-a ajuns până în punctul în care parlamentari conservatori au declarat că ducele și ducesa de Sussex ar trebui să fie deposedați de titlurile lor din cauza declarațiilor făcute în documentarul de pe Netflix.

„Este timpul să le luăm titlurile”, a declarat parlamentarul Tim Loughton, în timp ce deputatul Bob Seely i-a acuzat pe cei doi că distrug monarhia.

Guy Opperman a îndemnat publicul să „boicoteze” serialul, catalogând cuplul drept „complet irelevant pentru această țară”.

Ducii de Sussex sunt acuzați că au trădat încrederea fostului monarh britanic în momentul în care au decis să realizeze documentarul Netflix „Harry & Meghan”. Potrivit unui expert regal, ei nu au onorat, astfel, o înțelegere pe care au făcut-o cu regina Elisabeta a II-a în ianuarie 2020. În urma acelei întâlniri, ducii de Sussex au susținut că în „tot ceea ce vor face” vor continua să „susțină valorile Majestății Sale”.

Pe 10 ianuarie, Prinţul Harry îşi va continua dezvăluirile într-o carte intitulată „Spare", pe care familia regală o aşteaptă cu oarecare îngrijorare. Această lucrare promite a fi „un portret cinstit şi personal” al prinţului.

Citește și: Kate Middleton, în cea mai îndrăzneață ținută din 2022: o rochie verde strident cu umerii goi / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel