Harrison Ford, mărturisire. Motivul pentru care s-a făcut actor
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
În cadrul unui interviu oferit Press Association în care a vorbit despre tentaţia de a pleca de la Hollywood,  Harrison Ford a declarat că nu şi-a dorit să se facă actor pentru a deveni bogat şi celebru.

Actorul în vârstă de 77 de ani are milioane de fani în întreaga lume datorită unor roluri legendare, precum cel al lui Han Solo din seria 'Star Wars' sau al arheologului Indiana Jones din seria cu acelaşi nume. Ultimul său film, 'The Call Of The Wild', este unul de aventuri produs de Disney, în care Harrison Ford interpretează un căutător de aur în vârstă care îşi abandonează casa şi pleacă în nordul Statelor Unite în perioada 'goanei după aur' din secolul XIX.

Întrebat dacă în viaţa reală a simţit vreodată aceeaşi tentaţie de a lăsa totul în urmă, Harrison Ford a răspuns că încă aude această chemare. De asemenea, actorul a precizat că faima nu a fost niciodată obiectivul său.

'Succesul a fost foarte important pentru că mi-a oferit opţiuni în viaţă. Sunt foarte recunoscător pentru aceasta. Nu mi-am dorit să devin actor pentru a fi bogat şi faimos. Am vrut să fiu actor pentru că mi-am dorit să practic această meserie. Mi-am dorit să pot trăi vieţi diferite, să învăţ despre oameni diferiţi şi despre vieţile lor. Mi-am dorit să spun poveşti, poveşti puternice, care să aibă impact', a susţinut el.

'Şi, din fericire, am avut oportunitatea de a realiza acest lucru pentru că am fost parte din succesul altor oameni. Am fost parte din succesul lui George Lucas şi am fost parte din succesul lui Steven Spielberg. Iar aceste lucruri mi-au deschis oportunităţi pe care altfel nu le-aş fi putut avea', a adăugat actorul, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel