Harnaaz Sandhu, aleasă Miss Universe 2021 - video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Harnaaz Sandhu, aleasă Miss Universe 2021 - video
Harnaaz Sandhu, aleasă Miss Universe 2021 - video
Harnaaz Sandhu din India este Miss Universe 2021.

Reprezentanta Indiei, Harnaaz Sandhu, este o actriţă în vârstă de 21 de ani. În profilul ei de pe pagina concursului, Harnaaz este prezentată ca 'o susţinătoare înfocată pentru emanciparea femeilor, în special în ceea ce priveşte drepturile lor constituţionale la educaţie, carieră şi libertatea de alegere'.

Într-un discurs rostit pe scenă, în timpul concursului, Sandhu a avut un mesaj pentru tineri: ' Să știe că sunt unici și că asta te face frumoasă, nu te mai compara cu ceilalți. Am crezut în mine și de aceea stau astăzi aici', a adăugat ea, în aplauzele puternice ale publicului, scrie CNN.

79 de femei s-au luptat pentru coroană. Evenimentul difuzat în 174 de țări

79 de femei din întreaga lume au concurat pentru coroană, în stațiunea Eilat de la Marea Roșie. Duminică seara a fost ultima zi a competiției.

La o sesiune de întrebări și răspunsuri, când Harnaz Sandhu ajunsese în top 5, aceasta a profitat de ocazie pentru a răspândi un mesaj despre schimbările climatice. 'Acesta este momentul să acționăm și să vorbim mai puțin', a spus ea. Evenimentul a fost difuzat în 174 de țări.

În timpul liber, tânăra de 21 de ani are drept pasiuni dansul, yoga, gătitul, echitaţia şi şahul. Miss India spune că mama ei, un medic ginecolog de succes şi cap de familie, precum şi actriţa indiană Priyanka Chopra Jonas, sunt principalele sale surse de inspiraţie.

Doar spectatorii cu certificat verde au putut asista la ceremonie

Doar spectatorii cu certificat verde, care atestă că s-au recuperat în urma infectării cu coronavirus sau fost vaccinaţi în ultimele şase luni, au putut asistata la concurs.

În luna mai, Andrea Meza, o tânără de 26 de ani care a reprezentat Mexicului, a câştigat titlul Miss Univers 2020, în cadrul unui spectacol organizat în statul american Florida. Andrea Meza a fost prezentă la concursul din Israel şi a aşezat luni o tiară din argint pe creştetul câştigătoarei, Harnaaz Sandhu, drept simbol al victoriei.

Pentru prima dată în istoria competiţiei, a participat şi o candidată din Emiratele Arabe Unite

În finala competiţiei Miss Univers 2021 au intrat 80 de concurente, însă Africa de Sud şi-a retras susţinerea pentru propria candidată. Potrivit organizatorilor, anul acesta, pentru prima dată în istoria competiţiei, a participat şi o candidată din Emiratele Arabe Unite. În plus, pentru prima dată după peste patru decenii, a participat şi o concurentă din Maroc. Ediţia din 2020 a fost amânată din cauza pandemiei de COVID-19. 

Video

Israelul a găzduit concursul Miss Universe pe data 12 decembrie în pofida impunerii de restricţii de călătorie în încercarea de a limita răspândirea noii variante de coronavirus/

Participantele la concurs, care s-a desfășurat în staţiunea Eilat de la Marea Roşie, au fost scutite de restricţiile de călătorie, însă au fost supuse testării PCR la fiecare 48 de ore și au trebuit să respecte măsurile de precauție.

Reprezentanta României la Miss Universe - rochie creată de un designer israelian cu origini româneşti, la proba costum naţional

Rochia pe care reprezentata României, Carmina Olimpia Cotfas, a purtat-o la proba costum naţional a concursului Miss Universe, este o creaţie a designerului israelian cu origini româneşti, Aviad Arik Herman. 

Rochia, un tribut adus portului tradiţional românesc şi o reinterpretare a sumanului purtat de Regina Maria a României, a fost prezentată, luni, 22 noiembrie 2021, în cadrul unui eveniment desfăşurat în foaierul Ateneului Român din Bucureşti. Ea a fost realizată în trei luni şi este făcută din brocart fin şi broderie de lux cu motive româneşti. Are 10.000 de cristale Swarovski în culorile drapelului României, iar valoarea ei depăşeşte 20.000 de dolari.

Prezent la evenimentul din 22 noiembrie 2021, ambasadorul Statului Israel la Bucureşti, David Saranga, a declarat că a fost impresionat, ca membru al juriului care a ales câştigătoarea concursului Miss Universe România, de eleganţa, frumuseţea, pregătirea şi personalitatea câştigătoarei. Vezi foto aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel