Hard Candy Fitness: Madonna își deschide lanț internațional de săli de fitness - VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
hard-candy-fitness-madonna
hard-candy-fitness-madonna

Cei care admiră cum arată Madonna și vor s-o urmeze, au acum locul perfect pentru a o face: Hard Candy Fitness. Madonna și-a lansat un lanț internațional de săli de fitness, prima dintre acestea fiind inaugurată în Mexic.

Scrie cărți de copii, produce vin, poate să se îmbrace provocativ, a vândut milioane de abume în toată lumea, iar acum vrea să ne ajute și pe noi să avem un corp de invidiat. Madonna a inaugurat prima sala de fitness din lanțul Hard Candy Fitness (VIDEO) într-o zonă exclusivă din Ciudad de Mexico, un complex de aproape 2.800 de metri pătrați în care persoanele înstărite pot lua lecții de dans și sport inspirate din rutina divei pop.

De ce a ales un oraș cu 20 de milioane de locuitori, plin de criminalitate, cu mari nivele de contaminare și bloacaje auto continue pentru a-și lansa noua afacere? „Am o adevărată istorie în Mexic”, a declarat Madonna pentru Reuters. „Există o conexiune pe care am simțit-o întotdeauna în legătură cu Frida Kahlo”, a explicat, referindu-se la pictorița mexicană, una dintre artistele cele mai cunoscute ale secolului XX.

Madonna are de gând să-și extindă lanțul de săli de fitness în toată lumea, inclusiv în Argentina, Brazilia sau Rusia. Diva a ținut o primă clasă de dans norocoșilor membri deja existenți ai complexului, care au fost selectați de către cântăreață.

Dinamica femeie de afaceri a declarat că nu a uitat nici de muzică, iar la anul va scoate un nou album și va juca și într-un nou film.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel