HAOS la Dinamo. Mulțescu, aproape să cedeze: Dacă știam nu mai veneam. Nu am mai trăit niciodată asta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Gheorghe Mulțescu enational.ro
Gheorghe Mulțescu enational.ro
Antrenorul Gigi Mulțescu a revenit la Dinamo într-o situație deosebit de dificilă.

Dinamo e pe loc retrogradabil, iar 10 jucători din care 7 titulari au fost confirmați pozitiv cu Covid-19. Gigi Mulțescu a vorbit despre situația de la Dinamo.

"Eu sunt tare psihic, dar și fierul se îndoaie! E foarte greu, coși aici și se rupe dincolo! E ca o condamnare, ca antrenor nu a am mai trecut prin așa ceva. Dacă era situația așa nu mai acceptam să vin, orice om zdravăn la cap nu accepta," a declarat Gigi Mulțescu într-o intervenție la emisiunea Fotbal Club. 

Tehnicianul alb-roșiilor a aflat că nu mai poate aduce nici întăriri la echipă, dar speră într- o minune după ce FRF a respins memoriul depus după meciul de Cupă cu FCSB. 

"Nu sunt niște lucruri în regulă cu decizia federației, acolo e un organism care ar trebui să funcționeze altfel. Mai există o cale de atac, dacă vom câștiga, automat se amână finala Cupei.

Din păcate, nu se mai poate să aducem jucători. M-am interesat. s-au deschis transferurile doar pentru sezonul următor. Nici măcar liberi de contract, în ultimele 6 etape nu mai e posibil, oricum ne prezentăm, jucăm și cu juniorii," a precizat Gigi Mulțescu, potrivit Digi Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel