HAOS în nordul Capitalei. Traficul, blocat complet din cauza UNTOLD-ului bucureştean, SAGA Festival
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Trafic blocat Bucureşti, din cauza Saga Festival - FOTO Facebook Florin Cobzac
Trafic blocat Bucureşti, din cauza Saga Festival - FOTO Facebook Florin Cobzac
Traficul din Bucureşti este complet blocat vineri seara, 10 septembrie, din cauza restricţiilor impuse pentru desfăşurarea SAGA Festival. 

"În perioadele 10.09.-11.09.2021 și 11.09.-12.09.2021, intervalul orar 14:00- 05:30 și în data de 12.09.-13.09.2021, intervalul orar 12:00-05:00, se va restricționa traficul rutier pe bd. Aerogării, segmentul de drum cuprins între str. Nicolae Caramfil și șos. București – Ploiești.

Sunt recomandate următoarele rute ocolitoare:

Șos. Străulești – str. Băiculești – bd. Poligrafiei – Piața Presei Libere – șos. Kiseleff – Piața Arcul de Triumf – bd. Mareșal Constantin Prezan – bd. Aviatorilor – Piața Charles de Gaulle; 

Șos. Gheorghe Ionescu Șisești – șos. Bucureștii Noi – Calea Griviței – bd. Ion Mihalache – str. Buzești; 

Șos. Pipera – șos. Nicolae Caramfil – bd. Beijing – Piața Charles de Gaulle – Piața Arcul de Triumf – Piața Presei Libere – șos. București-Ploiești", anunţă organizatorii.

Bucureştenii, nervoşi din cauza blocajelor. Mii de mesaje pe Facebook 

"Mulţumim saga festival pentru un trafic de vis. O întrebare. Bucureştenii pe care nu-i interesează festivalul ce vină au?" sau "Sper să fie destituit din funcţie cel care a aprobat închiderea bulevardului Aerogării pentru ziua de vineri, fără să evalueze impactul de trafic. Nervi de oţel celor care doriţi să ieşiţi sau să intraţi în Bucureşti pe DN1. Dacă nu se suspendă măsura până la ora 20:00 se vor forma cozi de km. Multe salvări prinse în trafic..." sunt doar câteva dintre comentariile de pe reţelele de socializare. 

Bucureştenii care vor să ajungă la avion, atenţionaţi. Cum să nu piardă avionul 

"În zilele urmatoare, Bucureştiul va fi aglomerat din cauza Saga Festival. Sunt artere blocate şi ni s-a comunicat că traficul este infernal în zona de Nord. Pentru Aeroportul Henri Coandă, vă recomandăm să vă deplasaţi cu trenul. Lăsaţi maşinile acasă ca să nu staţi blocaţi în trafic şi să riscaţi pierderea avionului. La fel şi pe direcţia Aeroportul Henri Coandă - Bucureşti, trenul rămâne o alternativă rapidă", transmite AirlinesTravel.ro - Aviatie si Turism.

DC NEWS a întrebat Primăria Municipiului Bucureşti dacă, în momentul în care a fost aprobată blocarea traficului pe bd. Aerogării şi devierea pe rutele mai sus menţionate s-a făcut şi o analiză cu privire la cum va fi impactat traficul în Capitală. Vom reveni cu un răspuns de îndată ce îl vom avea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel