Acuzații la Insula Iubirii: Montaj murdar. Manipulare psihică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Hannelore se apără în fața telespectatorilor care o critică dur pe rețelele de socializare, după comportamentul său din emisiune. Blonda pune totul pe seama unor presupuse montaje realizate specială, în aşa fel încât să pice prost în faţa lumii.

"Vă rog să realizați că emisiunea este montată ulterior filmărilor... și în cazul meu a fost tendențios montată în așa fel încât lumea să înțeleagă diferit decât s-a întâmplat în realitate! Și asta pentru că am refuzat să le fac jocul, și respectiv dorința lor de audientă și apetitul pentru scandal. Eu, păstrându-mi poziția de integritate fizică și comportamentală, am deranjat... și montajul a fost făcut special pentru a mă pune într-o lumină proastă!

Vorbe spuse de mine scoase din context, exagerarea, insistarea, intrarea cu bocancii în suflet, manipulare psihică, lucruri întâmplate legate de altfel de lucruri și supoziții, inclusiv gesturi mărunte de-ale mele plasate în asa fel încât să reiasă altceva decât s-a întâmplat de fapt! Încercați să înțelegeți că din cauza 'nesupunerii' mele cerințelor acestei emisiuni, am ajuns victima unui montaj murdar și defăimător mie! (Mesajul pe brățară a fost altul, faza cu plapuma a fost diferită decât cum s-a dat.) Cât despre mesajele pe care le primesc, am impresia ca unii oameni nu știu ce înseamnă unele cuvinte și nu știu când sau cu ce să le asocieze. Nu îmi rămâne decât să le mulțumesc celor care cred în mine și care îmi sunt alături", a scris Hannelore pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel