Handbalist român, rănit grav, după un scandal într-un bar din Reșița
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un handbalist reșițean, în vârstă de 33 de ani, a ajuns de urgență pe masa de operație, după ce a fost bătut, marți seară, într-un bar. 

Potrivit pressalert.ro, handbalistul Marius Grozăvescu era să moară din cauza hemoragiei puternice, după ce a fost bătut într-un bar din ,,Blocul fetelor" din Reșița. Sportivul a petrecut în urmă cu o seară cu mai mulți prieteni în local, unde au consumat și alcool.  

Se pare că tânărul l-a agresat la un moment dat pe administratorul locului, când acesta l-a poftit să părăsească localul.

Patronul s-a apărat și l-a lovit pe sportiv în cap cu o sticlă, rănindu-l grav. Practic, i-a tăiat urechea.

Sportivul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Reșița, unde a fost operat timp de două ore.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, oamenii legii desfășoară în prezent o anchetă într-un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire și alte violențe.

În urmă cu mai bine de șase ani în urmă, un alt handbalist a plătit cu viaţa "greşeala" de a petrece câteva ore plăcute într-un bar, în compania prietenilor. În data de 8 februarie 2009, handbalistul român Marian Cozma era ucis mişeleşte, cu două lovituri de cuţit, într-o altercaţie începută într-un bar din Veszprem, Ungaria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel