Handbal feminin. CSM București, în Liga Florilor, vineri și duminică
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Handbalistele de la CSM București au un program infernal în perioada următoare: două meciuri în "Liga Florilor",  vineri și duminică în Sala Polivalentă, apoi partida cu Győr, din Liga Campionilor, din 26 ianuarie.

Tigroaicele  pregătite de Helle Thomsen au un început de foc în 2018. Handbalistele sunt angrenate în această lună în toate cele trei competiții: Liga Florilor, Cupa României și Liga Campionilor.

Înaintea debutului în Main Round-ul Ligii Campionilor, Tigroaicele de la CSM București vor disputa două partide pe teren propriu în Liga Florilor: vineri, cu  CSU Danubius Galați (ora 19.00, în direct pe Digisport și Telekomsport), după care duminică, cu  AHCM Slobozia (ora 20.00), ambele partide la Sala Polivalentă. Tot în Polivalentă, săptămâna viitoare, la 26 ianuarie, va avea loc confruntarea din Liga Campionilor, cu Győr, partida care va consemna duelul ultimelor două regine ale Europei.

[citeste si]

Toate meciurile din Liga Campionilor de pe teren propriu ale "Tigroaicelor" s-au jucat până acum cu "casa închisă", iar partida cu Győr nu face notă discordantă. Tocmai pentru că Sala Polivalentă va fi plină, handbalistele fac apel la fani să le susțină pe tot parcursul meciului cu unguroaicele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel